Altijd goed, professioneel en vriendelijk geholpen.
Vriendelijk en zeer kundig. Luisteren goed naar jou wensen
Heel goed vriendelijk goede uitleg weet waar over ze praten legt ook goed uit wat ze doen met het meten van de ogen oogdruk en de algemene toestand van je ogen
Weet geen verbeterpunten. Gewoon heel tevreden
Nvt.
Als je een afspraak maakt ook op die tijd bischikbaar zijn. Het loopt zeer regelmatig erg uit.
Beste W van Gerven, Bedankt voor uw reactie. Het is nooit leuk om te horen dat iemand te lang moet wachten. We doen ons best om iedereen met een afspraak op tijd en correct te helpen. We nemen uw tip dan ook zeker mee. Groetjes Kees Beeks
Ik heb geen verbeterpunten, alles is helemaal top!
Afspraak nakomen..(Francien Cornelissen ).
Zeer professioneel
Fijne zaak waar je prima wordt geholpen.
Altijd even klantvriendelijk en professioneel.
geweldige service en advies!
Geen
Super bedrijf!
Mooie zaak, vriendelijk personeel, willen je graag helpen, geven goede adviezen en ook nog is een super snelle levering! Ben erg blij met mijn nieuwe bril!
Beeks zoekt net zo lang tot er een oplossing gevonden is en je tevreden de winkel weer uit gaat. Met contactlenzen ging het helaas niet goed bij mij, maar ik kom zeker terug voor een bril!!
Ik ben geweldig geholpen! Zeer tevreden!
Op dit moment heb ik niet echt op of aanmerkingen dus ook niet echt verbeterpunten. De service is gewoon helemaal super en veel beter dan bij mijn vorige opticien.
Klantvriendelijk en meedenkend voor de beste oplossing.
Geen
Assortiment monturen
Super bedankt voor je review! We zouden graag willen weten wat je precies in ons assortiment mist. Is het een bepaald soort brillen? Brillenmerken? Of is het aantal brillen dat wij hebben te weinig?
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard