Aardig personeel. Altijd een klein praatje en niet alleen over bijv de lenzen maar ook hoe het verder gaat. Je voelt je gelijk op je gemak. De service is heel goed en dat vind ik het belangrijkst.
Zeer goede service
Geen
Het assortiment: was al goed qua exclusiviteit, is inmiddels ook uitgebreid. Misschien was ik sneller geslaagd als ik had geweten van de mogelijkheid tot slijpen vh montuur.
nvt
Service, kwaliteit en klantvriendelijkheid de 3 hele sterke punten van Beeks Optiek! Ze staan altijd voor je klaar. Top opticien!!
Prima bedrijf met goede service.
goede ervaring super bril aangemeten. zeer goede service
Zo fijn om binnen te komen...alsof je " thuis" komt
terugmailen bij een vraag is wel prettig
Beste Rian, Onze excuses voor het niet reageren per mail. Toch hoop ik dat u wel de factuur per post heeft ontvangen. Mocht dit niet zo zijn, neem dan met mij contact op. Dan gaat hij vandaag nog met de post weg. Met vriendelijke groet Kees Beeks
Zeer behulpzaam en perfecte bereikbaarheid en service!!!
Snelle, vriendelijke en professionele benadering.
?
Meer personeel zodat tijdens een afspraak de medewerker niet de hele tijd hoeft weg te lopen. Zodat je niet zo lang op je beurt hoeft te wachten.
Geachte heer of mevrouw, bedankt voor uw reactie! Aandacht en tijd bij aankoop van een nieuwe bril is heel belangrijk. We vinden het vervelend dat u het gevoel heeft gehad dat wij er niet volledig voor u waren tijdens het adviesgesprek. Ook wij hebben de toenemende drukte in de winkel opgemerkt en zijn de afgelopen periode dan ook op zoek geweest naar een nieuwe medewerker voor ons bedrijf. Bij dezen heeft u de primeur: vanaf morgen is ons team een gediplomeerd opticien rijker!
Goede service en begeleiding om de juiste lens te vinden
Waar de klant zich thuis voelt Waar de klant mens is Waar de service verder gaat dan dienst verlening
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard