Uiterst proffesioneel, snelle dienstverlening en een ruim assortiment.
Nvt
alles
Geachte Harrie, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Ik neem met u zo snel mogelijk contact op. Zodat we uw klachten naar behoren kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Kees
Ik vind het assortiment brillen karig. Daarbij zitten er geen modellen bij die er echt uit knallen. Een beetje het standaard model. Ik bedoel, weinig kleur.
Beste Willemien, Over ons assortiment hebben we goed nagedacht. We proberen voor iedere portemonnee en passende bril te hebben. Toch kan ik me voorstellen dat u niet in de gaten heeft dat we ruim 700 brillen op voorraad hebben. Vandaar dat we vanaf 29mei tot 1mei gesloten zijn. Om nog meer brillen te kunnen presenteren en de bijzondere brillen ook een beter plek te geven. Hopelijk zien we u terug na de verbouwing. Dan ben ik benieuwd wat u er van vindt! Groetjes Kees
Fijne winkel, goede service
n.v.p.
Klant vriendelijk
Het aanbod van brillen is misschien wat klein, maar teveel keuze betekent ook vaak door de bomen het bos niet meer zien. Een eventueel loyaliteitsprogramma zou leuk zijn
Heel aardig, professioneel personeel/eigenaar. Je bent geen nummertje maar een "echt" persoon
Ga zo door
Super personeel! Krijn is gek op ze!
Prettig dat je zo even binnen kunt lopen als er iets is.
Kees heeft mij en mijn vrouw uitstekend geadviseerd en we zijn 100% tevreden over onze bril. De bevlogenheid en het continu willen investeren in innovatie en kwaliteit spreken mij persoonlijk erg aan. In de afgelopen twintig jaar is Kees de eerste opticien die ons op zo'n positieve wijze heeft kunnen verrassen.
Keuze modellen van brillen vergroten ook in de lagere prijsklasse
Geweldige service, klant vriendelijk, uiterst tevreden!
Heb geen verbeter punten ga zo door.
uitbreiding brillen-assortiment
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Na sportongeval van mijn dochter aan haar oog, hebben ze haar even tussendoor gratis onderzocht zodat we weer meer gerustgesteld waren.
Geen.
Problemen met het uitkiezen van een montuur,Kreeg een aantal monturen mee naar huis om in huislijke een voor mij goede keuze te maken. Dank, dank ,dank hiervoor.
Prettige en informele
Van Bruhezedal 18