Ik kan zo geen verbeterpunten bedenken. Ga zo door!
Alles prima zo
juiste banknummer op rekening vermelden
ga zo door
Ik ben prima geslaagd voor mijn nieuwe bril. Toch vond ik het assortiment te beperkt, waardoor de keuze beperkt is.
Heel vriendelijk personeel en nemen echt de tijd voor je wat ik heel belangrijk vind
klinische winkelinrichting. Kan uitnodigender zijn bij binnenkomst en verblijf.
een iets groter assortiment kinderbrillen zou mijn zoon fijn vinden. Alles is wel te bestellen en dat is prima. Maar kinderen willen het graag meteen zien.
Ik ben enkele keren terug moeten gaan om mijn nieuwe bril goed afgesteld te krijgen. Verder heeft lichte beschadigingen ervoor gezorgd dat ik twee keer op een andere bril moest wachten. De eerste keer was het snel geregeld. De tweede keer is nog niet opgelost.
Beste Geert van den Eijnden, Vandaag contact gehad met de leverancier ik word door de directeur terug gebeld voor een passende oplossing. Ik neem zo spoedig mogelijk contact op met u zodra ik iets verneem.
Uitbreiding assortiment computerbrillen.
Sorry heb ik geen
Er was maar één bril die mij beviel. Ik had verwacht te moeten kiezen uit vele leuke brillen. Uitbreiding van het gamma monturen overwegen.
????
Ga vooral zo door.
Heb andere lenzen gekregen als waar ik naar vroeg, deze waren langer te dragen nl.
Informeren indien er vertraging plaatsvindt.
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard