Perfecte uitleg Goede en vriendelijke service. Een aanwinst voor Dommelen en omstreken.
geen
Supersnelle en fijne service.
Zorgen voor personeel dat in een keer de ogen goed op meet; 5 keer ogen opmeten voordat je een goed bril hebt is wel erg veel !!
Beste Heer H. van Breugel, Bedankt voor uw eerlijke reactie. Uw op en aanmerkingen zijn binnen het team besproken. Wij alle beschouwen het als een leermoment. De weg naar het juiste resultaat is net zo belangrijk als het resultaat zelf. Dit zorgt er voor dat mensen immers terug komen. Mocht u naar aanleiding van deze mail of enquête nog behoeften hebben aan een gesprek nodig ik u graag uit op de zaak. Met vriendelijke groet Kees Beeks
Geen. Goede begeleiding en heel klantvriendelijk
opticien die echt de tijd neemt om alles goed op te meten en uit te leggen. Supersnelle service, bril was binnen een paar dagen geleverd
Ik ben erg tevreden; we zijn samen op zoek naar oplossingen en dat is waar ik mee geholpen ben. Kees houdt 100% rekening met de wens van de klant en niet vanuit eigen belang. Kom je niet vaak tegen. Ondertussen ben ik een 'totaal' klant; bril en contactlenzen. vriend heeft zonnebril op sterkte gekocht.
Kan ik voor mijzelf niet bedenken
Heel fijne klantvriendelijke Optiek! ben erg tevreden en beveel ze aan bij vrienden en famlie
nvt
Vriendelijk personeel, duidelijk, helder. Goede service.
Een heel fijne zaak om binnen te komen en een uitstekende service en afhandeling. Ook de kids club is een geweldig concept.
groter assortiment om uit te kiezen.
Er wordt actief mee gedacht en ik heb erg goede uitleg gelregen
heb niet altijd begrepen waarom t resultaat niet optimaal was
goede begeleiding snelle service.
Ga zo door!!!!
Bijzonder klantvriendelijk, service-gericht en een mooie collectie.
Ik heb mijn bril 1 week, dus kan ik niet overal een mening over geven. De ervaring die ik wel heb zijn positief.
Van Bruhezedal 18
5551 EW Dommelen valkenswaard