Ik ben super geholpen bij de oogmeting en het aanmeten van een bril. In eerste instantie ging ik voor een leesbril maar toen bleek dat ik een bril permanent nodig had vond ik de keuze toch wel belangrijk. Prima advies!
We zijn vakkundig en behulpzaam geholpen voor en na de aankoop
Heel vriendelijk personeel, en werd goed geholpen met het uitzoeken van mijn montuur om een keuze te maken.
Wij, of liever gezegd onze docher, is bij Beeks Zien en Horen ontzettend fijn geholpen. De medewerkster wist haar ontzettend op haar gemak te stellen.
Zoals aangegeven: klantvriendelijk en deskundig! Tonen "Aandacht en Geduld" voor de klant en dat voelt goed ! In een woord: aan te bevelen!!
Perfecte aandacht voor zowel metingen als aankoop montuur
Je wordt er goed geholpen ,en het personeel is erg vriendelijk
Goede duidelijke service. Ze weten waar ze het over hebben.
Zeer klantvriendelijk
goede voorbereiding met heel veel metingen. resultaat is ook zeer goed.
Vriendelijk geholpen
Ik word heel goed geholpen heel professioneel en erg vriendelijk,kortom een top opticien
Weer prima geholpen, en alle tijd voor de klant.
Ik wordt altijd vriendelijk en kundig geholpen. Het maken van een afspraak via tel. valt niet mee, telefonisch niet heel goed bereikbaar.
Always feel welcome and that they care for you.
Vakkennis en expertise ten top. Super klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Je word altijd snel en vakkundig geholpen.
Mijn ervaring is in één woord fantastisch.
Deskundig, klantvriendelijk personeel. Nemen alle tijd ondanks de drukte.
Super, snel, vakkennis en klantvriendelijk.
Prima de Luxe
Mijn zoontje moest een bril.hij zag er erg tegenop. Ze hebben hem top geholpen op een leuke manier en hem alles uitgelegd wat ze deden. Ook helemaal zelf de brillen laten passen tot hij die ene had gevonden die voor hem perfect was(veel geduld hebben ze ook ) kortom komen zeker terug voor de volgende service en eventueel de volgende bril
Goed geadviseerd, snel en kundig geholpen, prima prijs/kwaliteit verhouding (niet de goedkoopste, wel de beste, ook qua service)
Vriendelijk geholpen
Van Bruhezedal 18