Geen ervaring met lenzen, maar ben goed en netjes geholpen, waarin tijd geen rol speelde, ze rustig zijn en je goed geholpen dus na buiten gaat.
Om te zoeken naar een goed passend montuur.
Afspraken worden goed nagekomen.
Met twijfels naar huis gaan terugkomen en nog eens twijfelen.. En er dan samen uitkomen..
goeie uitleg
goede service klantvriendenlijk
Heel snel en vriendelijk
Klant vriendelijk , goed advies prima !!
Fijne zaak, men kent de klanten, goede service!
Vakkennis
super goed en altijd bereikbaar voor service/after sales
Goed en persoonlijk advies.
Allereerst een helder advies rond de oogmeting en de betekenis van afwijkingen. Glazen werden nauwkeurig ingemeten en blijken van hoge kwaliteit met een helder zicht. Prettige hulp bij de keuze van een montuur.
Wordt altijd goed geholpen.
Ik had de behoefte aan een bril die geschikt zou zijn voor lezen, pianoles geven en werken aan de computer. Ik ben nu zeer content met de bril waarmee tot 2 meter gelezen kan worden.
En krijg vaak te horen wat een leuke bril heb jij.
Goede service en vakkundige medewerkers
Goed en snel geholpen
geweldig
Goed en met aandacht geholpen
Heel klantvriendelijk, professioneel, behulpzaam, en voelt als een warm deken
Ipv een bril heb ik nu contactlenzen. Hierbij was goede begeleiding over het in en uit doen van de lenzen. Goede adviezen en tips, beantwoorden al je vragen, kan altijd even bellen of aanlopen.
super geholpen
Super geholpen nadat ik bij een andere winkel een slechte bril met totaal verkeerde sterkte had gekregen. Hij nam het serieus en hielp me direct. Ik moet er een stukje voor rijden maar de service doet het dat ik het ervoor over heb.
Prettige ontvangst in de winkel.
Hoofdstraat 43
2861AL Bergambacht