Zeer goed geholpen met deskundig advies over de glazen en het uitzoeken van een montuur.
Met aandacht wordt er gehandeld en uitleg gegeven.
Bekende zaak met prima service.
Hele mooie bril gekocht die goed bij mijn gezicht past. Advies was prima en de kwaliteit van de bril en de glazen zijn echt goed.
Uitstekend advies gekregen, in ongedwongen sfeer geholpen voor een leesbril. Ik kan iedereen deze zaak aanbevelen.
Leesbril aangeschaft. Na een probleem met de glazen werd ik snel geholpen en heeft men gratis de glazen vervangen.
Zie hierboven.
Helemaal blij met mijn nieuwe bril en zeker met de glazen En een uitgebreide oogmeting
Ik kon snel terecht, werd goed geholpen, erg vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over proces en goed advies. Top optie om de foto's van monturen op je gezicht naast elkaar te zien en bril snel geleverd.
professioneel en kundig geholpen.
Persoonlijk en zeer goed advies. Gekwalificeerde medewerkers.
Ze verkopen mooie en degelijke brillen. En ook niet onbelangrijk met goed advies!
Mooie en schone winkel en overzichtelijk
Voel mij zeer op mijn gemak, je wordt goed geadviseerd M.vb.t. Het zoeken van het juiste montuur.
Klantvriendelijk/professioneel.
Heel attent
Deskundig advies, erg klantvriendelijk.
Snelle en vakkundige opmeting met moderne apparatuur. Ruime en overzichtelijke monturen collectie. Goede “after sales”
vriendelijk personeel die je goed helpen met keuze van je monteur
Beste meneer de Jong, Wat jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze winkel. U heeft ons helaas een onvoldoende gegeven voor de collectie monturen, maar u heeft geen nieuw montuur uitgezocht, maar nieuwe glazen in uw bestaande montuur geplaatst. Wij hebben het volledige traject van communicatie geëvalueerd en geconcludeerd dat wij alle afspraken zijn nagekomen. met vriendelijke groet Simon Rietdijk
Een keurige winkel met zeer vriendelijk personeel. Als er iets besteld moet worden is het snel binnen, wat heel prettig is. Een aanrader.
Goede uitleg. Vakkundig geholpen
Zie boven + deskundig en vriendelijk.
Alle tijd en aandacht voor mijn dochter van (bijna) 10 met heldere uitleg bij de verschillende oogtesten. Heel kindgerichte aanpak, waarbij mijn dochter ook bij alle fasen van bril uitzoeken - glazen slijpen - bril monteren enz mocht meehelpen!! Hierdoor liep ze trots mét bril de winkel uit!!
Ik verloor mijn bril en kan niet zonder bril. Binnen een uur liep ik weer buiten met mijn nieuwe bril. Fantastisch goed die 1 uur service.
Ik ben geweldig geholpen ondanks de Corona crisis. Professioneel geholpen met de oogmeting en daarna ook bij het uitzoeken van een nieuw montuur. Prima geadviseerd
Hoofdstraat 43
2861AL Bergambacht