Vriendelijke en ervaren personeel. Wordt altijd zeer correct geholpen.
ruime en gevarieerde keuze monturen, professionele uitstraling meting, vriendelijk personeel
Fijne en vriendelijke medewerkers en zeer goede begeleiding en advies
Een winkel waar je goed terecht kunt.
Uiterst deskundig en bekwaam geholpen door een medewerker van de optiek.
Fijne winkel om langs te gaan. Je word er zeer goed geholpen.
Pas verhuisd en gelijk een goede opticien gevonden waar ik al snel terecht kon!
Goed en vriendelijk
Hier voel ik me nog echt klant!
In dit geval gaat het voor mij om een veiligheidsbril. Doordat het assortiment niet up to date was en dit door onduidelijke omstandigheden een langere periode duurde, is dit voor mij een punt van verbetering.
Zeer prettig
Vriendelijk en deskundig personeel, nauwkeurige oogmeting met duidelijke en begrijpelijke uitleg. Ruimte om vragen te stellen. Hulp en advies bij uitzoeken passend montuur. Al met al ben ik rondom tevreden.
Goede en snelle service
Ik zocht naar een goede opticien en kwam bij BrgambachtOptiek terecht op de site. Het kwam erg vertrouwd over dus heb ik gebeld en ook dat gesprek was aangenaam en kreeg ik nog meer vertrouwen. Er volgde een afspraak en er werd alle tijd voor mij genomen. Dus niets anders dan lof over deze zaak.
Klantvriendelijk en vakkundig
Heerlijk vertrouwd lekker dichtbij
Met persoonlijke aandacht, precisie en deskundig geholpen!
Alles keurig Maar een dik prijskaartje dus duur
Leuke ontvangst , aardig , rustig en geven je als klant de tijd om rond te kijken ..
Vriendelijk personeel; geen wachttijden. Snelle levertje!
Van de oogarts direct met onze dochter naar jullie winkel gereden. Wat een prettige eerste ervaring met een opticien. Alle tijd werd genomen voor het kiezen van de bril en als klap op de vuurpijl mocht ze helpen haar eigen bril te maken. De hele familie heeft ze verteld dat ze zelf haar bril heeft gemaakt en haar diploma heeft een mooie plek in haar kamer. Bedankt!
En zonder kosten maakte ze ook nog een foto van de binnenkant van mijn ogen.
Deskundig en behulpzaam personeel
Hoofdstraat 43