Ik ben prima geholpen
Geen
Prettig geholpen, ik kreeg de tijd om rustig na te denken wat ik wel en niet wilde.
Vanwege het feit dat mevr. van Buren-de Groot Alzheimer patient is bewonderen wij het geduld wat hier voor nodig is om bij zulke mensen een oogmeting te doen! Hiervoor nogmaals hartelijk dank. A. Noordergraaf
Geen
Correct geholpen en deskundig voorgelicht.
Geen
Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen, en men heeft de tijd voor je!
geen , houden zo
Geen
Toen de bril niet op de afgesproken tijd klaar was omdat de glazen niet geleverd waren, werd ik niet geïnformeerd, maar moest ik zelf bellen. Idem, toen mijn gerepareerde oude bril klaar was .
n.v.t.
Je wordt netjes geholpen en goed advies
makkelijk dicht in de buurt prettig geholpen makkelijk parkeren.
Een goede opticien
Vriendelijk, behulpzaam en duidelijk. Keurige nette winkel. Persoonlijke benadering.
Veel verstand van zaken en goede advi
Mijn ervaring is heel goed en het personeel is heel aardig en kundig .
Ik ben te vrede zoals gelopen is ,ten aanzien van mijn moeder .
Hoofdstraat 43
2861AL Bergambacht