Snel klantvriendelijk prijs was in orde Maar terug betaling verzekering moest ik zelf achteraan
Men neemt de tijd voor je. Ze zijn erg behulpzaam en zeer klantvriendelijk.
de zorgvuldige aandacht en deskundigheid maakt dat ik telkens mijn nieuwe bril bij Camps Optiek ga kopen.
De goede hulp bij de aankoop van de bril heeft geholpen in een mooie keuze! Daarnaast zorgt de snelle service ervoor dat de bril ook snel gedragen kon worden.
We worden altijd zeer vriendelijk geholpen, en hoeven nooit te wachten. Het personeel is zeer kundig en denkt mee in wensen en bij problemen. We komen er graag!!
Goede service en prettig personeel
Voor mij was het de eerste keer bij Camps in Horst. Hele prettige ervaring. Goed advies en een goede bril. Heb ik bij andere wel anders ervaring.
Goed en vriendelijk
Zeer vriendelijk personeel,goede service,altijd tijd om je te helpen . In 1 woord GEWELDIG
Goed advies , mooie brillen Deskundig personeel.
Goed geholpen en tevreden met nieuwe brillen
Goed en vriendelijke geholpen
zoals altijd weer perfect geholpen
Ik kom al 40 jaar bij Camps. Prima advies en een fijn persoonlijk contact
Zie hier boven.
Snelle hulp, goede info, prettige communicatie
Zeer vriendelijk, behulpzaam en goed adviserend, welke wens je als klant aankaart.
Advies afspraak oogarts maken voor nader onderzoek. Heeft reeds plaatsgevonden.
Voor het bijstellen van de bril even binnenlopen en het wordt meteen vakkundig opgelost.
Uitstekend dat na een eerste onderzoek (niet stabiele uitkomst) voor de zekerheid nog een tweede is uitgevoerd.
Wordt zeer correct geholpen.
wat ik al zij fijne optiek
prima ontvangst goede uitleg en goed advies