Ik koop al 45 jaar mijn brillen bij Camps optiek en wordt altijd goed en deskundig geholpen.
Ben tevreden, maar laat me vlgd jaar toch opereren aan staar! Toch half jaar fijne bril gehad!
Klantvriendelijke behandeling, grote deskundigheid. Ik ben erg tevreden.
Alles goed
Uitstekende begeleiding bij de juiste brilkeuze.
Ik ben enkele keren aangelopen en ze hebben mij hier vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen. Hartelijk dank voor de goede service
je word goed geholpen luisteren goed en ze nemen de tijd
Ik ben zeer goed geholpen. Heel vriendelijk personeel.
Bij Camps (Venray) is altijd zeer gemotiveerd en kundig personeel aanwezig. Je wordt altijd netjes geholpen en gaan goed om met vragen c.q. problemen.
Zeer goede begelijding
Al jaren ervaring bij Camps, altijd goeie service, en altijd goed geholpen.
Staan altijd Klaar voor alle dingetjes die nodig zijn. Worden altijd goed behandeld .. klant vriendelijk
Al jaren een tevreden klant
Goed geholpen in filiaal Horst.
Er wordt meegedacht in oplossingen bij problemen met pasvorm montuur.
Kom er al Jaren
Het was een zeer prettig bezoek, waarbij er zeer goed wordt meegedacht om de best passende bril en juiste glazen te kiezen. bril is perfect passend gemaakt.
Ik zal zeker iedereen die een opticien wil gaan bezoeken, deze aanraden
Verschillende keren terug voor afstelling brilpootjes.
al jaren vaste klant naar tevredenheid.
Einde dag, vlak voor sluitingstijd toch nog een oogmeting kunnen doen. De (zonne)bril op sterkte later netje geleverd. Veel plezier van gehad tijdens de zomer!
Wordt goed advies gegeven,klachten worden meteen behandeld en opgelost
als er al een probleem zou zijn, zijn deze keurig verholpen.
Altijd zeer goed en vriendelijk geholpen. Goed advies en top service.
Ik ben erg tevreden over de glazen.