goede ervaring, vriendelijk en met goed advies geholpen.
Deskundig, alle tijd, niets teveel, helpen mee tot de perfecte bril is gevonden.
Fijne mensen, aandacht en zorg. Prima adviezen. Goede metingen en mooie brillen.
Prettig, behulpzaam en vakkundig, Goed gevoel bij deze aankoop
Snelle reactie op mijn emails. Lenzen worden snel nabesteld
Fijne, rustige geholpen
Ik kom al jaren bij Camps. Altijd bereid me te helpen en te ontdekken wat m’n ogen nodig hebben om weer goed te kunnen zien. Als je van te voren een afspraak maakt nemen ze uitgebreid de tijd. Mocht je op de “Bonne fooi” binnenkomt helpen ze je het liefst ook direct.
Ik ben netjes te woord gestaan heb op alle vragen een duidelijk antwoord gekregen en ben goed geadviseerd.
prima ervaring tijdens de aankoop van nieuwe brillenglazen.
Gemoedelijke sfeer, vakkundig. Gewoon prettig.
De service is gewoon helemaal prima. Ook als je tussendoor even met iets ‘ komt binnen vallen’ word je geholpen als dat maar enigszins mogelijk is. En anders wordt dat zsm opgelost. Altijd vriendelijk en vakkundig.
Zeer behulpzaam en meedenkend
Al jaren een goede service, kwaliteit en professionaliteit
Fijne optiek, vakkunidg en behulpzaam elke keer weer.
Erg prettige service! En er wordt zelfs meegedacht welk monteur passend kan zijn terwijl ik niet in de winkel ben!! Echt top service!!
Zeer tevreden over aankoop van bril en zonnebril vanaf het begin tot het einde. Paar keer terug geweest voor afstelling, was geen probleem zeer goed geholpen.
Altijd vriendelijk, juiste hulp en goede inzichten die passen bij mij als persoon. Prettige sfeer en meedenkend ook in prijs! Ik zeg Ga hier heen voor de juiste service, aandacht en advies!
Bij binnenkomst prettig sfeer Personeel zeer meedenkend en
Ik ben tot op heden zeer goed geholpen ze nemen mijn probleem serieus en zorgen er voor dat t probleem zo goed mogelijk opgelost wordt. Ik blijf klant.
Nemen echt de tijd voor de klanten hoe vaak je er ook komt. Zoeken ook naar een oplossing als er wat is.
Helemaal naar wens
Zie boven!
Prima service, zelfs aan huis toen dat niet anders kon
Nemen de tijd om te helpen.
GOED