Prettig geholpen en ook nog eens extra service op een zaterdag bij een ongelukje met de net aangeschafte bril
Marco heeft de tijd genomen om de oogmetingen te doen, en vervolgens geholpen met he uitzoeken van een passend montuur. Voor mijn moeder is het fantastisch dat ze daarvoor haar huis niet uit hoeft en vanuit haar stoel de nieuwe bril kon passen. Ze is enorm blij met het eindresultaat, en zeker ook met de service!
Sympathieke en goede uitleg.
Het hele traject is soepel verlopen. Mijn moeder kon fijn in haar eigen omgeving een bril uitzoeken. Goed advies, prima service.
Vriendelijke opticien, uitstekende service.
Deskundig, behulpzaam, hij neemt de tijd, duidelijk uitleg
goed ontvangst geduld en aardig voor mijn vader
Na een telefoontje naar de Vierstroom belde de heer Croese al snel op en maakte direct een afspraak. Ondanks de Corona ben ik toch goed en veilig geholpen. Mocht ik in de toekomst nog problemen hebben, dan kan ik alsnog bij de heer Croese terecht. Dat is onze afspraak.
Namens mijn moeder goede ervaring. we hadden aangegeven dat mijn moeder geen bezoek, wanneer ze alleen is, ontvangt, maar de heer was wel gekomen. het kan ook zijn, dat wij daarin niet duidelijk zijn geweest. Verder is het erg goed bevallen en kon alles mooi op korte termijn gebeuren.
Voelt goed, brillen waren niet voor mijzelf maar voor een familielid van 94 jaar en zij was bijzonder blij ermee. Leesbril is perfect en de bril voor veraf moet nog wennen.
Er werd goed geluisterd en voldoende tijd genomen bij de oogmeting. U komt rustig over. Erg prettig dat e.e.a. aan huis kon gebeuren.
De omgang met mijn man was lief en geduldig.
ogen doorgemeten goeden uitleg voor onze moeder van 94 jaar ze kan nu weer beter zien en lezen een heel vriendelijke opticien super.
Meneer Croese neemt goed de tijd voor zijn klanten.
Klantvriendelijke geduldige benadering door vriendelijke man.
geen
Het betreft een nieuwe bril voor mijn moeder, Die zit in een verzorgingshuis. Keurig geholpen veel aandacht voor m'n moeder. Super heel bedankt goede Hostmanship.
Betere opgave wat ongeveer de kosten zijn.
Geen
Men zegt altijd, zolang men geen tien krijgt zijn er verbeter punten maar mijn ouders kunnen deze niet te benoemen.
ik kan ze niet bedenken
Rietkerkweg 272