al meer dan 40 jaar vaste klant bij de Gouden Bril, Eerst bij de vader later bij de zoon. Al vanaf aug 1977 contactlenzen en door de goede voorlichting en regelmatige controle draag ik ze nog steeds Eerlijk en klantvriendelijk advies echt een aanrader
N.v.t.
nvt ga zo door
Gewoon een eerlijke oprechte en klantgerichte service. No nonsens principe tegen een eerlijke prijs.
Altijd correct, goede service, kwaliteit en voldoende keuze
zorgvuldig, accuraat
Het feit dat ik al meer dan 40 jar klant ben zegt iets over de goede zorg, service en kwaliteit die gegeven wordt.
geen
Zo door gaan
"Schaduwassortiment"! Presentatie-map/documentatie
Heb ik niet ik ben een tevreden klant.
Bij de Gouden Bril ben je gewoon voor 100% in goede handen.
Wordt steeds professioneel geholpen, hebben nog nooit iets negatiefs beleefd.
zeer klantvriendelijk, gedegen kennis duidelijke uitleg en wat er mogelijk is.
Assortiment mag wat uitgebreider.
Hoge prijs
De negens staan eigenlijk voor een tien, want de service is werkelijk optimaal!!
geen
Al jarenlang trouwe klant, Geweldig.!!
Geen. Ga zo door.