Ben er geweest voor rijbewijskeuring en moest ook voor OOGARTS gekeurd worden. Alles is daar in een keer mogelijk en je kunt er ook gelijk pasfoto's maken. Wel alles via afspraak. Moest wel een bril aanschaffen om te kunnen blijven rijden , maar hierbij is advies en deskundigheid van de medewerkers zeer zeker HEEL ERG GOED..
Optometristen onderzoek gehad. Om mogelijk een noodbril te maken. Medewerkers waren netjes ven vriendelijk. En kennen hun vak. Ze konden mij genoeg informatie geven om een overwogen keuze te maken.
Zeer goed geholpen met het keuren voor mijn rijbewijs (75+) en met het advies voor het een nieuwe bril. Het is bij de Hesse optiek mogelijk om van a tot z geholpen te worden met het verlengen van je rijbewijs.
Ik moest best een drempel over om te accepteren dat een bril noodzakelijk was, maar wat zijn de mensen bij Hesse oogoptiek vriendelijk, zeer vakkundig en bovenal heel geduldig! ze nemen echt uitgebreid de tijd om alles te bespreken, uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Dit alles maakte dat ik uiteindelijk volmondig ja zei tegen mijn eerste multifocale bril.
Uiterst professioneel in, onderzoeken, uitleg, en afhandeling. Correcte behandeling, en een vrij ruime keuze uit monturen en glazen. Met een goede service na een aankoop.
Goede ervaring een aanbeveling waard.
Erg goed geholpen, deskundig, vriendelijk, veel aandacht.
Prima geholpen vriendelijk en deskundig personeel
Persoonlijke service... veel aandacht. Ook na terugkomen op de eerdere keuze... betrokken service !!
Was iets te vroeg waardoor ik koffie aangeboden kreeg , het personeel is beleeft en vakkundig De temperatuur was net goed veel zaken hebben de airco te hoog wat niet prettig is ga jullie zeker aan bevelen Ook de dame die mijn oog onderzoek gedaan heeft was heel kundig gaf tekst en uitleg hierbij Kwam heel prettig over.
1. There was once a typo in my email address for some reason. They called back and double-checked everything. You may find all details in the email, regarding your appointment. 2. They know everything about the CBR test. Simply follow their advice. 3. The doctor was also super nice and friendly. The doctor did a thorough examination and explained everything in such a way that normal people can also understand. 4. I also received copies of all photos taken during the CBR examination. 5. The cost is reasonably fair, compared to others. (Cash only...)
Fijne werknemers met verstand van zaken.
Na een telefoontje voor een afspraak voor mijn Mykita bril, kon ik de volgende dag al terecht. Mijn probleem werd serieus genomen en ook meteen in orde gemaakt. Ik kon er op wachten. Super fijn. Tevens was er ook ruimte voor evt. andere vragen/opmerkingen. Ik ben heel tevreden over deze service!
Erg goed geholpen door optometrist en opticien Deskundig, vriendelijk en erg goede service.
Ik werd goed geïnformeerd en er werd voldoende tijd genomen om te beslissen.
bij de balie staan dames die weten waar ze over praten je wordt overal mee geholpen en alles wordt heel goed uitgelegd. Voor mensen die wat ouder zijn zeker een aanrader.
Je ziet wel eens reclames voorbij komen was ik maar naar .......gegaan,ik zeg was ik maar eerder naar Hesse optiek gegaan.Allereerst de perfekte oogmeting ,daarna het goede advies betreffende de glazen en montuur.Ik had al enige tijd last van schaduw beeld met mijn vorige bril.Bij diverse opticiens geweest niemand kon mij helpen,wisten niet wat ze er mee aan moesten.Nu geen last meer van het probleem,geweldig bij Hesse optiek zij wisten de oplossing.
Anderhalf jaar lang had ik problemen met mijn varifocus bril, gekocht bij een landelijke keten. Heel vaak terug geweest, maar wat ze ook deden, mijn problemen bleven. Tot ik een advertentie las in de plaatselijke krant, dat De Hesse Optiek & Oogzorg een gratis brilanalyse geeft bij oogklachten. Ik moest er een eind voor rijden, maar ik ging vol vertrouwen de winkel weer uit na de brilanalyse, de oogmeting en de hulp bij het uitzoeken van een nieuw montuur. De reden waarom ik problemen had met mijn bril werd heel duidelijk uitgelegd. Inmiddels draag ik mijn nieuwe bril van De Hesse en ik merkte direct het verschil met mijn oude bril. Kortom: bij De Hesse zijn ze kundig en zeer behulpzaam en vriendelijk.
Fijne service,en klantvriendelijkheid.
Deskundig, veel aandacht en ruime keuze aan monturen.
Tijdens het afnemen van de Estermantest t.b.v. het CBR werd ik op zeer vriendelijke en vakbekwame wijze geassisteerd en geïnstrueerd.
Goede ontvangst, Juiste uitleg.
Ik had een probleem met mijn zonnebril, ik kreeg hem namelijk niet meer goed schoon. Ik ben bij de Hesse optiek en oogzorg goed geholpen en hebben mijn bril weer als nieuw schoon gemaakt. Bij binnenkomst spraken ze mij meteen vriendelijk aan en hebben goed naar mij geluisterd. Ik ben heel blij met het resultaat en kom de volgende keer zeker terug!
Ik ben goed geholpen en ben blij met mijn bril!
Zie boven.