Kundige en ervaren medewerkers. Staan altijd klaar om mee te denken en problemen op te lossen. Uitstekend assortiment aan brillen.
Dikke prima
Super vriendelijk en behulpzaam
Opmeten, uitleg en advies zijn zeer professioneel. Heel vriendelijke geholpen en ook uitzoeken van een montuur was erg prettig. Al met al zeer tevreden, alleen is helaas de bril ook onderdeel van de inflatie en daardoor prijzig.
De brillen zitten als gegoten en het zicht is scherp door een goede oogmeting. Prima advies. Fijn adres met veel keuze.
Er wordt rustig de tijd genomen voor mijn moeder (91 jaar). Persoonlijke benadering en goede tips. goede service.
1e oogmeting werd nastaar opgemerkt. Na behandeling 2e oogmeting en montuur uitgezocht. Dit werd op een relaxte manier uitgevoerd met goede uitleg. E.e.a. voelde goed aan.
Super!
Het verschilt per medewerker hoelang ze met je bezig zijn tijdens de jaarlijkse lenscontrole. De laatste keer stond ik binnen 10 minuten buiten, waar er max 5 minuten was besteedt aan de controle zelf. Terwijl er bij andere contacten veel uitgebreider naar de ogen werd gekeken. Dit gaf. Mij iets minder vertrouwen op dat moment.
Kom er al jaren met onze zon top service Mannetje van toen 2 1/2 jaar vaak bril kapot compleet weer nieuwe Nu zelf ook al jaren een bril ik raad het iedereen aan Gezellig klant gericht communicatie service
Mijn zoon kwam langs voor zijn eerste bril. Zijn ogen zijn goed gemeten en er zijn allerlei testjes gedaan. Voor kinderen en tieners is er een ruime keuze aan brillen dus wij zijn goed geslaagd!
Na een zoektocht voor een bril voor mijn zoon van 2 jaar ben ik heel erg blij dat ik deze zaak heb gevonden. Ze nemen de tijd voor je en er is een ruim assortiment kinder brillen. En een hele mooie rustige ruimte voor de kinderen. Gaan net zolang door tot het helemaal goed is !
Fijne winkel. Deskundig personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Ik kom er al jaren.
Contactlens aangevraagd, heel snel geleverd én op mijn huisadres in Langweer geleverd (ivm. voet in het gips niet in de gelegenheid om om te halen in Sneek) met aparte factuur over de mail. Uitstekende, en persoonlijke service van Hendrik!
Er werken mensen bij jullie waar wij een goeie klik mee hebben, daarom van Franeker mee naar Sneek gegaan. En tot nu, geen seconde spijt gehad. Onze dochter heeft nu lenzen, en we hebben een goeie uitleg gehad en we gaan er samen voor dat zij dat ook zeker met deze lenzen verder gaat.
ben heel goed geholpen en advies gekregen
Ze zijn erg vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Ik ben goed geholpen.
Geduldig, kundig en vriendelijk personeel. Je merkt dat men weet wat ze doen en een tevreden klant het allerbelangrijkste vinden.
Goede afhandeling en vriendelijk personeel.
Fijn om na 4 jaar dezelfde lenzen te kunnen bestellen voor hetzelfde bedrag. (Geen meting ivm verblijf in buitenland)
Uitstekend, vakkundig, klantvriendelijk
Er wordt tijd aan je besteed