De mensen van Dikhoff & Schurer zijn vriendelijk, nemen de tijd voor je en weten heel goed wat ze doen om jou aan een goede en mooie bril te helpen.
Slecht of geen advies bij keuze montuur, heel erg duur, levering mw. Bril slecht.
Professioneel en kundig personeel
Prettig personeel en uitstekend advies over het montuur
Zeer tevreden met service, advies en kwaliteit.
Ik voelde me erg op mijn gemak en werd ontzettend goed geholpen en er werd met mij meegedacht!
Uitstekend en vriendelijk geholpen! Tevens snelle levering van de bestelde contactlenzen.
goed en snel geholpen
Mogelijk niet de goedkoopste, maar zeer professionele, klantvriendelijke, betrouwbare en complete opticien. En familiebedrijf!
Zeer prettige 2e afspraak. Ook deze keer weer goed advies mbt staar en aanpassen lenzen. Er wordt hier echt de tijd voor je genomen.
snel en door sturen al je star hebt
Vorige week donderdag zou mijn bril klaar zijn, helaas is hij er nog niet en mijn oude bril is niet meer optimaal, bij u bekend.
Heel vriendelijk en goed geholpen.
Uitgebreid onderzoek alvorens tot het aanmeten van nieuwe glazen over te gaan. Dit na een staaroperatie aan beide ogen,
Na het maken van een afspraak ben ik prettig geholpen en kreeg ik veel ongevraagde duidelijke uitleg en informatie. Het advies over de keuze van de bril was helder. De levering was sneller dan eerder afgesproken.
Vriendelijk en vakkundig personeel
Prima zo maar aub geen verplichte velden.
Goede service. Altijd bereikbaar Ruim de tijd
Voldoende tijd genomen om montuur en glazen te kiezen/passen.
Belangstellend met een uitermate goed advies, geeft mij een zeer goed gevoel.
Fijne hulp en deskundigheid
Werd prettig geholpen en duidelijke voorlichting
Vakkundige oogmeting, nieuwe bril voor de computer en nieuwe glazen in mn oude montuur. Snel geregeld. Heel blij mee.