Oogmeting was erg prettig en vakkundig en ook het uitzoeken van de bril verliep erg aangenaam.
;-)
Ik ben op een prettige en vakkundige wijze geholpen met mijn nieuwe bril
Gewoon goed
GOED PERSONEEL GOEDE SERVICE VLOTTE SERVICE
Idem
De afgebroken neuspad van de bril werd, toen wij onaangekondigd binnen liepen, direct en snel vervangen.
Altijd weer goed. Eerlijk persoonlijk advies.
Mijn ervaring is zeer positief goed geholpen. Veel uitleg gehad met oogmeting.
Hele goede en leuke service vanaf de oogmeting tot het uitzoeken van een leuk montuur. Heel tevreden en al lang klant bij jullie!
Goede uitleg, alle tijd en erg zorgvuldig.
Ik ben zeer tevreden over deze opticien, goed advies, nemen de tijd voor de klant, ect. Vroeger was ik altijd al klant bij dikhoff maar door omstandigheden ging ik in 2002 naar een andere opticien wat ik beter ivm met mijn oogafwijking niet had kunnen doen. Nu weer terug bij dikhoff /schurer opticiens en ga er niet meer bij weg. Ook bij familie en vrienden prijs ik deze opticien aan.
Niks op aan te merken. Snelle service. Alle tijd om een leuke bril voor onze zoon uit te zoeken. Prachtige kinderhoek. Lijkt wel een speelparadijs.
Ik ben super goed geholpen met het opmeten van mijn ogen en het uitzoeken van een mooi montuur (zonnebril). Er werd ruim de tijd genomen om dit alles te doen. Ook werd er meegedacht in het bestellen van nieuwe glazen voor mijn huidige bril. De glazen en zonnebril waren erg snel binnen. Ook ko kk snel terecht voor het ophalen van de zonnebril en het plaatsen van de glazen. Een week later kon ik zo terecht voor het verstellen van de pootjes van de zonnebril.
Goede vakkundige hulp. Nemen alle tijd voor advies en metingen.
Bij de vervanging van een 12 jaar oude bril (gekocht na mijn staaroperatie) ben ik vakkundig en klantvriendelijk begeleid.
Ik ben al 70 jaar klant van Schurer en dikhoff Vroeger eerst Hofstede op het Grootzand. Altijd tevreden geweest.
zoals werd verwacht. dit na overleg met familieleden
Een waar feestje voor kinderen om hier een bril te moeten uitzoeken
Geweldig geholpen
Super service
Als gezin komen wij al een aantal jaren bij Dikhoff/Schurer. Nog steeds naar alle tevredenheid.
Ik heb geen moment hoeven wennen aan mijn nieuwe bril, was gelijk goed.
Nieuwe bril glazen, snelle service