Mijn bril was uit mijn handen gevallen, en met 'plakband-en-een-handige-man' konden we mijn 'gebroken pootje' repareren. Bij aankomst in de winkel bleek, dat de schade veel groter was dan dat ene pootje. Mijn hele montuur bleek na de val, geheel uit stukken brokken te bestaan. Gelukkig waren daar mijn 'helden' van Dikhoff&Schurer die mijn paniek konden opvangen! Ik zie werkelijk niets zonder bril, dus wist me eventjes geen raad. Ik ben dus enorm geholpen, heb een nieuw montuur ter plekke gekregen, met daarin gelijk mijn oude glazen!! TOP! TOP! TOP! Dát is service van de bovenste plank!!
Zomaar binnen gelopen. Keurig geholpen met meting en direct nieuwe zonnebril gekocht. De winkel en haar bemanning komen zeer klantvriendelijk en professioneel over.
Deze opticien werd mij aangeraden door een kennis en op mijn beurt zou ik deze winkel ook zeer aanbevelen. Meneer Schürer was heel geduldig, legde alles goed uit en gaf ook nog goede raad. Ik ging als een blije en tevreden klant weer naar huis.
Voelt als een warm bad
Heel goed
Dik in orde, iedereen is uitermate vriendelijk, neemt de tijd en is kundig. Prima bedrijf!
Ik ben netjes en vakkundig geholpen. De opticien nam alle tijd voor een goed advies
Mijn glazen waren beschadigd. Ik kreeg keurig kosteloos nieuwe in mijn bril. Ik kreeg een mail dat de glazen binnen waren en dat ik mijn bril kon brengen. Ze gaven aan dat ze hem minstens een uur nodig zouden hebben. Ik bracht mijn bril op een ochtend met de bedoeling hem einde middag op kon halen. Daar bleek ik een afspraak voor gemaakt te moeten hebben. Dat was mij niet duidelijk. Gelukkig is het toch gelukt en had ik einde middag mijn bril weer terug.
zeer vakkundig geadviseerd en geholpen. duidelijk uitgelegd hoe lang het zou duren en alle afspraken ngakomen
Prima, kundig geholpen. We komen al jaren bij deze Opticien.
Heel klantvriendelijk en uitstekende geholpen
Altijd (kind)vriendelijk en professionele hulp
Onze dochter is als een prinses behandeld toen ze een bril nodig bleek te hebben. Ze vond het geweldig dat ze alle aandacht kreeg gedurende het gehele proces. Wij komen steeds weer terug bij Dikhoff, juist vanwege deze extra aandacht voor kinderen en tegelijkertijd de expertise die op allerlei vlakken in huis is. Bedankt team Dikhoff!
heel veel tijd genomen voor de oogmeting . Intussen ook een prettige conversatie. bij het uitzoeken van een montuur veel uitleg wat wel en wat niet zo goed bij de gezichtsvorm past ,maar ik werd wel vrijgelaten in de keuze, respectvol behandeld heel fijn
De brilglazen waren zeer snel vervangen!
Meermaals hier geweest om mijn ogen juist op te meten. Mijn nieuwe bril is goed aangemeten en daarmee is mijn zicht veel beter en hoofdpijn minder. En volgens mijn vrouw ben ik nog knapper geworden met mijn nieuwe bril op.
Zoals Pake altijd zei: voor de bril moet je bij Dikhoff zijn. Want dat is altijd goed.
Prima ervaring
Zonnenbril met glazen op sterkte besteld. Uitermate vriendelijk geholpen en geadviseerd. Zodra hij klaar was geinformeerd middels een mailtje en direct geholpen toen ik hem kwam ophalen
Het is er altijd dik(hof) in orde!
Zeer gekwalificeerd personeel met een hele persoonlijke benadering. Breed assortiment en moderne onderzoeksmethoden
Veel aandacht en tijd voor de juiste meting. Uitstekend advies.
prettig contact, open en eerlijke communicatie, goede kwaliteit, prima service maar beslist niet goedkoop
Zeer kundige, vriendelijke opticiens en een prettige service. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Wordt echt de tijd voor je genomen tijdens oogmeting en brillen uitzoeken. Heb 2 brillen gekocht gebruik ze nu een week computerbril bevalt uitstekend bril voor veraf kijken in auto is nog even wennen maar gaat steeds beter. Ben erg vriendelijk geholpen door Jenny de Jong Vriendelijke groet Jan Plantinga.