Ronduit goed
zeer goede opticien
Zeer klantgericht en klantvriendelijk. Zowel bij de oogmeting als het uitzoeken van een nieuw monteur.
Heel prettige en zorgvuldige oogmeting Aflevering bril was top!
Vriendelijk en kundig personeel die de tijd neemt om je te helpen en te adviseren. Wanneer er iets kapot is of aangepast moet worden is er altijd wel even tijd voor en anders wordt er een afspraak gemaakt. Prima service. Fijne en mooie winkel ook.
Snel geholpen door vakkundig personeel. En ook mijn bril was erg snel klaar
Mijn ervaring is dat ik met geduld begrip word geholpen en er word goed naar je geluisterd
Zeer professionele begeleiding en de juiste aandacht mbt de wensen van de klant.
Ik ben erg goed geholpen. Uiteindelijk mijn bestaande montuur gehouden en gekozen voor betere glazen dan voorheen. Dit was een goed advies. Ik geniet nu nog meer van mijn bril
prettig en geduldig geholpen
Wij zijn inmiddels 40 jaar klant, dat zegt genoeg
vriendelijk,deskundig ,prima prijs ,kortom ;aan te bevelen!
Positief
Bij het uitzoeken van mijn nieuwe bril werd ik met aandacht geholpen. Daarnaast kreeg ik genoeg tijd om erover na te denken. De medewerkers zijn klantvriendelijk en je voelt je gelijk welkom in de winkel. Kindvriendelijk. Aanrader!
Heel positief
Vriendelijke mensen en echte vaklui
Perfecte service.
Personeel is kundig, professioneel en vriendelijk
Qua oogsterkte niet direct een bril nodig, maar mij wel serieus genomen ik het visuele ongemak wat ik ervaarde. Ook meegedacht dat het niet te prijzig zou worden. De bril werkt waar hij voor gekocht is :).
Mijn dochter Susan heeft mede door de geweldige hulp van Neelie een hele mooie bril, ze loopt ermee te pronken. Door de ogen 2 keer te meten, ze was onder narcose geweest ivm operatie, is de sterkte heel nauwkeurig. Top Team!
Prima ervaringen met al een heel lang verleden
Professionele controle en neting
Bij diverse opticiens geweest voor probleem met ontstoken ogen. Bij Dickhoff en Schurer wisten ze wel snel de oplossing te vinden.
Het uitzoeken van een brilletje van onze zoon van 4 jaar, ging hier super goed! We konden ons rustig oriënteren en de “speelruimte” was een groot succes! Bril uitzoeken wordt voor kinderen een feestje!
Voor mijn 2e bril wederom bij Dikhoff & Schurer opticien geweest. Je krijgt volledige aandacht van oogmeting tot montuur keuze. Zo blij met mijn nieuwe bril.