De oogmeting was heel deskundig ( maar dat is het altijd) en daarna een nieuw montuur uitzoeken. Dat is altijd een dingetje want zonder brillenglazen zie ik niet wat ik op mijn neus heb. Maar ik werd heel deskundig geholpen en nu heb ik een hele fijne en mooie bril op mijn neus. Ben er heel blij mee.
Fijne bediening en goede bril.ooie monturen hebben ze. Ruime keus.
De oogmeting was heel deskundig ( maar dat was altijd al zo) en het advies voor een nieuw montuur was heel fijn. Zonder brillenglazen is het voor mij heel moeilijk om te zien hoe een montuur staat, maar nu met de nieuwe brillenglazen ben ik superblij met de juiste keuze.
Altijd vriendelijk en goede bediening
Fijne opticien
medewerker nam alle tijd voor een goede oogmeting, daarna bril advies. bril voldoet prima.
Veel kennis en duidelijk vooraf
Leuk advies en kennis van zaken.
De dienstverlening bij Dikhoff & Schurer is al jaren 10 uit 10. Persoonlijke service, gedegen advies, klantvriendelijk en niet alleen maar commercieel gedreven maar op klantrelaties voor lange termijn. Je zou willen dat al de bedrijven waar je klant was zo hun bedrijf runnen.
Altijd vriendelijk geholpen ruim de tijd voor een nieuwe bril Mooie keuze aan monturen!!! En ook belangrijk de koffie is altijd klaar!!!!
Als prettig en professionel.
Er is een groot assortiment brillen. De hulp is professioneel en vriendelijk. Men neemt de tijd voor de klanten. De after sales service is erg goed.
Goede voorlichting en behandeling. Prettige sfeer en deskundig personeel. Goede service.
In het verleden werd je op dit adres goed geholpen, en nu in het heden wordt je vakkundig geadviseerd. en er wordt tijd voor je genomen voor een goede oogmeting, eventueel bij twijfel wordt er nog eens gedaan, en ook voor de keuze van een montuur wordt je goed geadviseerd. En het bedrijf heeft een goede naam bij het ziekenhuis. mocht het zo zijn, dat er iets met ogen twijfel zou bestaan dat het, niet goed zou zijn, wordt eerst daarheen door gewezen.
Perfecte service! Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe brillen
werd correct geholpen en vakkundig door het personeel
Ze hebben aandacht en luisteren goed naar de klachten.
Goede service, persoonlijke aandacht en eerlijk advies, goede kwaliteit bril geleverd en goed afgesteld. Hier heb je niet het gevoel van een grote keten. Guido is een bekwaam persoon en prettig in omgang.