Op afgesproken tijd de bril gebracht en een uur later opgehaald. Als extra de neusvleugels vervangen en alles nieuw afgesteld.
Goed.
Oogmeting op verschillende manieren, komt professioneel over. Er wordt tijd voor je genomen.
Zeer tevreden over de oogmeting en advies bij de aanschaf van een bril
Al jaren klant bij deze opticien. Mooie monturen en super goede service . Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Ik kom van ver en blijf toch altijd bij deze opticien!
Deskundig en behulpzaam personeel
Zie hierboven, niets aan toe te voegen
men heeft tijd voor je en is in mijn ogen ook deskundig en bereid om uitleg te geven op je vragen.
Uitstekende service. Tijd voor ons kind en samen een mooie bril uit kunnen zoeken
Kundig, vriendelijk en goed geholpen aan een nieuwe bril. En zoals altijd, een uitstekende service na afterpay.
uitstekend
prettige ontvangst en goede voorlichting/adviezen/begeleiding
Mijn zoon vond het reuzespannend om te oogmeten en een bril uit te zoeken. We zijn heel kundig geholpen zodat hij nu eindelijk de juiste glazen heeft én er was alle ruimte en tijd om z’n zorgen weg te nemen. Dat voelde als een warm bad.
Al jaren duidelijk dat de klantgerichtheid byzonder groot is. Prima aandacht en hulp bij de beslissing t.a.v. staaroperaties. Kan niet beter.
Eigenlijk alleen maar superlatieven. Enige minpuntje dat ik met uiterst veel moeite kon vinden........graag meer vestigingen. ;-) De oogopmeting door een optometrist was uiterst secuur en prettig. Daarna kreeg ik ruim 2,5 uur de tijd om samen met de adviseur een bril uit te zoeken en samen te stellen (glazen). Door deze service duurt het soms wat langer voordat je terecht kan maar dat is het dubbel en dwars waard. Voor mij hét adres voortaan!
Deskundige en plezierig geholpen, nemen alle tijd.
vlotte service (meting en uitzoeken bril )
Ik ben hier al 25 jaar klant en heb alleen maar goede ervaringen.
Wij kenden jullie niet, maar door 3 medewerkers die wij al kennen van Franker zijn we naar jullie overgestapt. Heel fijn, goeie ervaring! We komen zeker terug
Geen haastwerk, medewerker neemt de tijd om je op een prettige wijze te helpen.
Ik kende het bedrijf al heel lang en wordt daar altijd prettig geholpen.