Al reeds 40 jaar klant bij opticien Schurer!!!!
Nieuwe glazen en nieuwe bril, uitstekende kwaliteit en deskundige begeleiding.
Positief
Al meer dan 40 jaar kom daar voor mm bril en lensen. Laats heeft mn dochter nachtlenzen aangemeten gekregen, wat naar zeer tevredenheid bevalt!
Prima service en een eerlijk advies. Wij raden deze opticien iedereen aan. Ben zeer tevreden met mijn bril.
Heb niks toe te voegen aan bovenstaande.Mijn brillen bevallen heel goed en mijn zicht is prima
Prettig en vlot geholpen.
Uitstekende zaak. Kwaliteit en service.
Correct en zorgvuldig
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Dikhoff & Schurer Opticiens. Ondanks dat ik geen afspraak had, werd ik vriendelijk geholpen door het personeel. Ik kon direct een oogmeting laten doen en heb daarna een goed advies gekregen voor een nieuwe bril. Binnen een dag kon ik mijn nieuwe bril ophalen, wel zo fijn omdat we niet uit de buurt komen en nu toevallig een weekendje weg waren in Friesland. Mijn vorige bril hier ook gekocht en tot op heden altijd zeer tevreden over deze opticien!
Voor de eerste keer een definitieve bril. Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan en gelijk geholpen. Service uitstekend. Nazorg ook top. Zeer tevreden.
Personeel is vriendelijk en zeer bekwaam. Ze nemen de tijd voor de klant.
Mijn man was altijd voor zijn bril bij Dikhoff & Schurer als er iets aan zijn bril moest gebeuren zei hij altijd ik ga even naar mijn vriendin. Ook ik heb het nu ervaren het vertrouwde en vriendelijk helpen. Heel erg bedankt
Fijne ervaring. Er wordt de tijd genomen voor jou en je ogen.
Gewoon een goede ervaring met een zeer geduldige medewerkster.
Heel goede service
Men neemt hier ruim de tijd voor alle oog checks die nodig zijn en geeft daarbij ook een duidelijke uitleg van wat er gaat gebeuren en verwacht wordt. Daarnaast is men zeer klantvriendelijk en klant gericht.
Goede voorlichting en de afspraken goed nagekomen.
Heel veel kennis en ervaring. Super vriendelijk
Bij Schurer Dikhoff word je als client erg vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ik ben heel tevreden, voldoende tijd voor de meting en het uitzoeken van een brilmontuur
Zeer goed advies en meer dan goede sevice.
Dank aan Jeljer !!!