Ben al een paar jaar vaste klant bij Frank Jansen Optiek. Goede sevice , deskundigheid, vriendelijk. Voel me echt klant. Frank neemt echt de tijd voor je.
Ik wordt altijd snel en correct geholpen. Je hoeft nooit lang te wachten om langs te komen.
Aardige en fijne verkoper. Goed en duidelijk en snel geholpen
Perfecte en snelle service.
Voor het eerst in mijn lange leven werd voor mij een (leuke) multi-focale bril vervaardigd waarmee ik van dag 1 perfect kon zien. Vakmanschap gecombineerd met een prettig contact.
Ik heb voor het lezen een multifocale contactlens in één oog, maar ik moest steeds vaker een leesbril als ondersteuning gebruiken. Frank Jansen heeft mijn ogen gecontroleerd een een nieuwe lens besteld. Ik ben erg blij met het resultaat, en kan nu bv weer zonder bril mijn telefoon gebruiken!
Prima kwaliteit, deskundigheid, service en bovenal prettig in de omgang
Frank is absoluut deskundig. Hij doet zijn uiterste best om het meest optimale resultaat te bereiken. Daarnaast bijzonder vriendelijk
Prettig en snel geholpen door Frank!
glazen op sterkte besteld voor mijn zonnebril. Prima service en snelle levering.
Met veel geduld werd ik uiteindelijk de juist bril met special glazen aangemeten. Ik heb er veel nut en plezier van.
Goede begeleiding en prima resultaat.
Goed en snel geholpen
Frank heeft mij wederom fantastisch geholpen met het opmeten van mijn ogen en zeer vakkundig advies gegeven
Frank is een deskundige opticien. Met aandacht en tijd voor zijn cliënten. Een vertrouwd adres!
Frank is deskundig, snel en communiceert prettig
Er wordt tijd voor je genomen,Frank denkt mee Is ook kritisch met keuze montuur is eerlijk. Maar het voornaamste ik heb nog nooit zo goed kunnen kijken. En lezen Bedankt Frank
Frank heeft mij op een prettige manier geholpen met het uitzoeken en aanmeten van een leesbril en een computerbril. Na het gebruik van goedkope leesbrillen van een paar euro was deze bril een verademing. Frank nam alle tijd om het juiste montuur te vinden waar ik tevreden mee was. Wat voor ons ook erg fijn was is dat deze winkel net buiten het centrum ligt waardoor parkeren recht voor de deur mogelijk is.
Zeer netjes behandeld en goede uitleg .
Zie boven
Een vakman die kwaliteit levert en service hoog in het vaandel heeft.
Altijd een persoonlijk en vriendelijk contact. Een goed en degelijk advies. Bij veranderingen van ‘zien’ altijd bereid tot nieuwe meting en eventuele noodzakelijke aanpassingen.
Ik ben door Frank Janssen uitstekend, vriendelijk en met kennis van zaken geholpen na een staaroperatie.
Zoals altijd een vriendelijk ontvangst en vooral fijne hulp en professioneel advies.
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch