De Beste☺️
Denkt goed mee.
mooie bril
aardige opticien en is serieus met zijn vak bezig.Zeer klantvriendelijk
Er waren wat problemen met de metingen (waarschijnlijk doordat mijn ogen niet stabiel zijn(?)). Dit is uitermate klantvriendelijk opgelost.
In de wereld van retailketens en oppervlakkigheid is het weer eens leuk om een gedreven en bekwame vakman te ontmoeten. Aanrader.
Altijd vriendelijk en goede dervice
Zie boven
Mijn ervaring is al jaren heel goed. Veel kennis en expertise en klantvriendelijk. Voor de deur parkeren en een lekker bakkie koffie. Zijn service is ook super goed! Kortom een zeer goed adres voor jou nieuwe bril op maat!
Meteen de goede bril en binnen 5 dagen klaar. Super!
Mijn moeder moest een nieuwe bril. We zijn fijn geholpen, en blij dat er nog wat verbetering in het zicht mogelijk bleek.
Frank is no nonsens , vriendelijk , en een zeer goed vakman. Ook al is het druk hij zal je altijd proberen te helpen , je word hier als klant gewardeerd , fijne ouderwetse vriendelijkheid , top zaak.
Kom al sinds 2013. Bij mijn vorige opticien werden mijn problemen nooit opgelost, ik werd naar huis gestuurd terwijl ik niets kon zien. Bij Frank Jansen Optiek worden mijn problemen altijd opgelost!
Persoonlijke benadering met zeer vakkundig advies op maat
Frank is een fijne opticien, kent z’n klandizie en geeft een eerlijke mening wat betreft monturen. Zowel voor een bril als lenzen kun je op Frank rekenen.
Ik kom er al jaren en ben altijd zeer tevreden. Veel kennis van zaken en ik kan er van op aan. Service is top!
Met het hele gezin al jaren klant van Deze opticien. Super tevreden uitstekende service. Professionele kundige opticien. Zeker 5 sterren verdiend
Prettige winkel waar je goed te woord wordt gestaan, goede service en advies.
Al jaren klant van Frank Jansen Optiek. Bij keuze van de bril en het opmeten van de ogen, altijd goede informatie gekregen. Afgelopen 2 maanden 2 staaroperaties ondergaan: ook hier weer goede informatie gekregen, en het aanpassen van de sterkte van de glazen ook heel professioneel gedaan. Voor mij al jaren geen Hans Anders, Eye Wish e.d.: een goede opticien zoals Frank Jansen is van groot belang: goed zicht en veilig in het verkeer.
Ik wil van een bril overstappen naar lenzen. Mijn ogen bleken bij het dragen van lenzen echter heel veel last te hebben van daglicht, waar ik bij een bril geen last van heb. Mijn oude opticien gaf het na 2 pogingen op (nadat ik ook had moest betalen voor een proefpakket). Bij Frank Jansen Optiek werd er verder gekeken en is er nu een oplossing gevonden. Zeer oplossings en servicegericht! En wat een vriendelijke opticien!
Oogmeting gedaan en advies gekregen naar oogarts te gaan ivm vermoeden staar. Dit bleek te kloppen. Bij het aanmeten van de bril was de opticien vriendelijk en vrijblijvend. Bij het ophalen was hij zeer zorgvuldig.
Denkt mee.
Het belangrijkste item is de verstandhouding van een ondernemer en zijn / en/of haar cliéntele . Ook de uitstraling van de zaak , ligging en parkeermogelijkheden zijn een factor. In mijn geval is het daarnaast gewoon een gunfactor voor Frank Janssen Optiek. Ook in deze branche is de concurrentie , ondermeer door prijsstunters enorm. maar Frank Jansen is eigenlijk een speciaalzaak .De opticién is ( na jaren bij een gerenomeerde zaak in loondienst te hebben gewerkt ) , een eigen bedrijf gestart in een wijk van 's-Bosch waar voorheen nog geen brillenwinkel aanwezig was. De toegevoegde waarde is bij Frank Jansen de service . groet Frans van der Biezen
Op een donderdagmiddag binnen half uur een adequate oogmeting, brilkeuze ging net zo snel maar met goed advies. En de zaterdag erna was bril al klaar. Uitstekend dus...
Pettelaarseweg 194
5216BW 's-hertogenbosch