deskundigheid!!!
veel succes
Prettige benadering. Vriendelijk/professioneel. Neemt echt de tijd voor je. Uitgebreide oogmeting/ verstaat zijn vak.
Resultaat is geweest dat ik nu eindelijk weer goede glazen heb
Geen .
Klantvriendelijk professioneel.laagdrempelig
Fijn gevoel, warm welkom
Goed advies en begeleiding!
Neemt ruim de tijd voor je en geeft goede informatie en uitleg over m'n oogafwijking. Geeft goed advies over verschillende soorten glazen en prijzen. Geeft ook uitleg over apparatuur die hij gebruikt en stelt je gerust mbt bepaalde afwijkingen. Ga hem aanbevelen bij vrienden en kennissen !!!
Wij zijn uiterst vakunidg geholpen door Frans van Bockhoven. Erg fijn is de tijd die hij voor je neemt en echt kijkt naar de kijk oplossing ipv de werkelijke afwijking.
Professioneel..persoonlijk..echt een aanrader . Neemt echt de tijd en luistert naar je en lekkere koffie.
Hele goede ervaring met Frans! Hij adviseerde mij om naar oogarts te gaan . Dit was een zeer juist advies die een andere opticien niet had gegeven.
Vriendelijk rustig, denkt met je mee Geeft een goed advies zonder je iets op te dringen.
geen
Luister goed naar de vraag en komt met passende oplossing.
Nvt
Rustig, aandachting en neemt de tijd voor de klant. Bij de oogmeting perfecte uitleg. Een aanrader Bedankt Frans
Zeer professioneel , gastvrij, top service .kom zeker terug!
Oogmeting verwachte ik gratis, maar dat bleek niet zo te zijn, had sneller verteld kunnen worden.
Geen.
Lindegracht 1