Je wordt prettig geholpen op een professionele en deskundige manier. Er is keuze uit veel monturen.
Advies voor staar operatie en brillenglazen gewisseld na ok ogen gemeten en bril naar vakantie adres opgestuurd. Geweldig!! Bril is goed
Alles verliep soepel van oogmeting tot aanschaf van mijn bril. Frans geeft een helder advies n.a.v. de oogmeting en denkt mee, wat de keuze voor een bril gemakkelijker maakt. Ben er blij mee.
Geweldig om een deskundige opticien te vinden met kwaliteitsmonturen en Carl Zeiss glazen. Toen mijn favoriete monturen niet op voorraad waren, bestelde Frans ze en ze kwamen snel. Daarna maakte hij de glazen terwijl ik boodschappen deed. Heel blij dat ik zijn winkel heb gevonden.
Goede uitleg , goed verzorgd.
Een kundig glazen slijper. Een goede oogtest.
Neemt de tijd voor de oogopmeting Komt afspraken na Erg vriendelijk! Leuke collectie brillen Kortom erg tevreden
vriendelijke behandeling, een haastwerk
Deskundig advies en mooi assortiment
Een toegankelijke klantvriendelijke winkel met deskundig personeel
Kundig advies en snelle levering. Prettig in de omgang en klantvriendelijk
Ik heb ingewikkelde glazen met prisma's aangemeten gekregen en de bril is perfect.
Vriendelijk en deskundig geholpen
een perfecte klantbehandeling , in alle aandacht en rust . het gevoel de klant is koning is hier onmiskenbaar waar .
De heer van Bockhooven heeft mij erg goed geholpen bij oogmeting, bepaling welke glazen het beste zijn voor mijn ogen en de keuze voor een mooi montuur. Alle tijd voor advies en geen gehaast. Ook ging de levering erg snel. En ook multi focale glazen in mijn mooie zonnebril gezet, die kan ik nu ook weer dragen. Dus ik ben blij!
Frans heeft aandacht voor je vraagstuk, komt professioneel en vriendelijk over. Geeft gedegen en eerlijk advies, ook als je niet direct tot aankoop overgaat.
Ik ben prima geholpen, men neemt alle tijd, fijne sfeer
Ik gebruikte nachtlenzen toen ik plotseling met mijn rechteroog nog maar 20% zicht had. Eerst zijn de mogelijkheden voor het blijven gebruiken van nachtlenzen uitvoering onderzocht. Toen dat niet haalbaar bleek, zijn met tussenpozen meerdere oogmetingen gedaan om uiteindelijk betrouwbare waarden te krijgen voor brillenglazen. Tenslotte is goed advies gegeven bij de keuze van het montuur en het type brillenglas.
Erg deskundig en geeft jou het gevoel dat je als klant op dat moment belangrijk bent om serieus werk af te kunnen leveren Luistert en begrijpt ook wat er nodig is
Frans van Bockhooven een professional in alle opzichten als ge- specialeerde opticien. Neemt alle tijd aandacht rust ,weet wat beste aanbeveling is voor zijn client. Bedankt Frans je bent Top. Ik een zeer tevreden client. V.D
Zeer betrokken en uitermate deskundig.
Tijd en interesse voor de persoon. Vriendelijk en bekwaam.
Prettige ervaring bij aanschaf nieuwe bril
Mooie en kwalitatief zeer goede monturen. Deskundige opmeting van de ogen. Al jaren een zeer tevreden klant.
Vakbekwaam en prettig
Lindegracht 1