Dhr. Bockhooven nam ruim de tijd om mij te helpen en legde alles goed uit. Fijn dat er mee werd gedacht bij de keuze van een nieuw montuur.
Frans van Bockhooven Optiek is zeer vakkundig en klantvriendelijk. Reageert snel en neemt de tijd om tot een goed oogadvies te komen.
Hr van Bockhoven maakt een zeer goede indruk heeft veel kennis van zaken . Neemt alle tijd komt erg betrouwbaar over. Absoluut iemand die je ook aan anderen aan zou raden.
Vakbekwaam Goede service
Was niet tevreden bij een andere opticien. En hier een luisterend oor en goed advies gevonden. Zo blij mee. echt een aanrader!
Heel mooie zaak! Veel keuze. Supersnelle en goede service! Vakkundig en erg aardig!
Zie hiervoor
Service en kwaliteit staan altijd voorop.
Begrip vol en meelevend en duidelijk over de aanschaf van bril, met vlotte levering .
Bekwaam opticien en goed geholpen.
super blij met bril keuze, daar ook goed in geadviseerd.
Professioneel en klantgericht
Met oogklachten gekomen, goed onderzocht en behandeld, nu een mooie nieuwe bril
Professioneel
Goed advies en ruim de tijd voor het aanmeten van nieuwe Zeiss glazen. Zeer tevreden
Neemt alle tijd voor je. Goed advies en denkt mee
Met rustige precisie en vakmanschap zijn bril en lenzen aangemeten. Geen vraag is teveel. Er is tijd en ruimte voor een praatje en lekkere koffie. Tevreden de deur uit wetende dat je goed geholpen bent en de juiste bril en lenzen krijgt. Ook de service achteraf is goed geregeld.
We hebben al meerdere brillen voor onze zoon aangeschaft bij Frans van Bockhooven Optiek. Bij iedere afspraak worden we met veel aandacht en geduld geholpen. In vergelijking met andere zelfstandige opticiens is dit voor ons waar Frans echt in uitblinkt. En ook de ruime keuze aan modellen is heel prettig. Als het aan ons ligt blijven we hier nog jarenlang klant!
Goede ervaring het aanmeten en aankoop van een complete bril. Prettig in de omgang, duidelijk in de informatie en nauwkeurig in de passing van de bril . Voor de korte termijn prima en voor de langere termijn heb ik vertrouwen dat de service ook uitstekend zal zijn. Wij komen zeker nog een keer terug. Mijn man heeft dezelfde ervaring.
Vlotte behandeling en kundig advies
Na het insturen van het contactformulier werd er al snel contact opgenomen en een afspraak ingepland. Behandeling zeer correct en vriendelijk. Aandachtig advies bij keuze voor een montuur.
Rustige verkoper die tijd voor zijn klant neemt en niet opdringerig te werk gaat.
Professioneel, vriendelijk, accuraat.
Ontvangen met een kop koffie waarna mijn ogen werden gemeten. De tijd van aankomen en geholpen worden duurde helemaal niet lang. De gesprekken waren duidelijk, prettig en verstaanbaar. Tijdens het uitkiezen van mijn bril waren de aanraders niet aandrukkend of ongemeend. De tijdsperiode tussen bestellen en ontvangen van mijn nieuwe bril was binnen een week. Al met al een professionele, vlotte maar vooral een zeer vriendelijke bezoek bij de opticien.
Lindegracht 1
8441GJ Heerenveen