Uitstekende klantgerichte service, zeer vriendelijk personeel. Ook voor kinderen zeer geschikt. Voor oogmeting wordt gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur, hiermee kan gepaste afstand bewaard worden in de 1,5m samenleving. Een aanwinst voor Heerenveen.
Ik ben weer prima geholpen door een meedenkende ondernemer.
Vriendelijk geholpen in de zaak en de opticien heeft zeker kennis van zaken. Prettige klantervaring en zou het dan ook zeker aanraden om te bezoeken wanneer je op zoek bent naar een opticien.
Zeer professioneel
Alles is goed: goed advies en goede planning zodat je niet hoeft te wachten.
Je wordt gastvrij ontvangen, je voelt je op je gemak!
Deskundig en vriendelijk geholpen. Aandacht voor persoonlijke vragen. Keuze voor montuur niet opgedrongen. Goede adviezen bij keuze van montuur. Goede service.
Uitstekend geholpen
Prima oogopmeting en er is voldoende tijd! Ook bij het uitzoeken van een nieuwe bril! Correct afgehandeld
Advies op maat, goede uitleg, geweldig geholpen, duidelijk en heldere afspraken.
In corona -crisis op afspraak keurig geholpen na Staar operatie.
Goede ontvangst met lekkere koffie. Geduldig luisterend en rustig vragend. Hij nam de tijd, ook toen ik was teruggekomen voor een kleine bijstelling van de bril.
Deskundig en vriendelijk geadviseerd, korte lijnen mbt doorverwijzen oogarts.
Prachtige zaak ,vriendelijk,veel tijd voor de klant!
Deskundig, aardig, alle tijd, goed advies
Zeer goede oogmeting, alle tijd en uitgebreid, ik heb zelfs 2x een meting gedaan vanwege diabetes. Ook is gekeken naar nachtblindheid dit is nooit eerder gedaan bij andere opticiens.
Helemaal tevreden met mijn nieuwe sieraad !!!
Goede begeleiding en service bij de keuze van een bril voor mijn zoontje. Deskundig advies.
Mijn nieuwe bril bevalt me nu goed ik vond hem in begin wat saai.Mijn oude bril had een sterkere uitstraling maar nu ben ik zeer content met deze lichte bril ik merk niet dat ik h’m op heb! Ook het kijkplezier is goed(tot nu toe)! De meting is professioneel gedaan,tot nu toe heel tevreden. Hartelijke groet,Lijda
De heer van Bockhoven nam ruim de tijd voor de oogmeting en legde alles goed uit. Ook bij de keuze vsn de glazen en het montuur goed adv8es gekregen. Bij de aflevering van de bril bleek er een klein krasje op een van de pootjes tezitten, de heer van Bockhoven gaf direct aan een nieuwe te bestellen. Kortom, klasse!
Ik vond de persoonlijke aanpak heel fijn en ontspannen echt hele leuke sfeer !
Deskundigheid, advies, empathisch bijzonder, snelheid en tenslotte een grote servicegevoelogheid. Ik heb het getroffen met zijn overall instelling zoals hierboven beschreven.
Ik werd heel prettig geholpen, en er werd rekening gehouden met specifieke wat lastigere vragen die ik had. Helemaal blij en ga er zeker terug!
Zomaar even binnengelopen bij de zaak, waar we na prettig gesprek met 3 brillen op zicht de deur uitgingen. Snelle afspraak gemaakt voor oogmeting. Na beslissing welk montuur t mooiste was ,kregen we telefoontje , dat de bril extra snel klaar was, zodat ik die met Kerstmis al kon “ showen “ aan mijn kinderen. ...omdat dat eigenaar er tot laat aan de avond aan heeft gewerkt. Daarom ...wat een prettige zaak, met gevoel om de klanten t naar de zin te maken!
Ik ben zeer goed geholpen. Frans neemt alle tijd om je o.a. voor te lichten over de diverse keuzes in glazen, prijzen, adviseert over de beste oplossing voor jou (dat was bij mij zeker niet de duurste) en doet de oogmetingen zeer secuur en uitgebreid. Resultaat: perfect zicht, goed zittende bril en het prettige gevoel dat iemand met aandacht voor het vak en de klant zijn werk doet. Ook over de prijs/kwaliteit zeer tevreden.
Lindegracht 1
8441GJ Heerenveen