Duidelijk advies, zeer kundig, fijn in omgang. Neemt de tijd.
Het gehele proces van oogmeting, advies, montuurkeuze, passen en aflevering verloopt soepel door geduldige uitleg en duidelijke communicatie. Altijd vertrouwd gevoel en geweldige service.
Prima. Was mijn eerste bril. Ik kreeg alle ruimte om op mijn gemak een bril uit te zoeken. En duidelijke informatie.
Dit is een evhte opticien!
Ik zocht een nieuwe bril en ben daarbij vlot, deskundig en vriendelijk geholpen. Een echte aanrader deze zaak en eigenaar!
Ik werd prima geholpen, goede oogmeting , en daarna goed geholpen en goed geadviseerd bij het kiezen van een bril!
Eindelijk een goede opticien gevonden. Heb sinds jaren weer eens goed zicht!
Aandacht voor de klant. Uitgebreide oogmeting.
goeie service, snelle levering , veel ervaring!
Omdat ik een twijfelaar ben nam dhr alle tijd, voor mij heel belangrijk
Super!
N.v.t.
Goeie en eerlijke opmerkingen over de keuze van een nieuwe bril.
Zocht na schade aan bril en brillenglazen een goede opticien die het kon herstellen. Heeft meteen een uitgebreide tussentijdse oogmeting gedaan met uitleg en advies. Vakmanschap straalt er af! Alles binnen 4 dagen klaar. Meteen voor ook een andere bril nieuwe glazen besteld. Ook weer perfect. Aanrader dus.
Goed geholpen. Uitgebreide oogmeting en deskundig
We zijn super geholpen bij het uitzoeken van een bril voor onze 3 jarige. Veel geduld en alles was mogelijk.
Zowel voor harde lenzen en een bril hier geweest. Je merkt gelijk verschil, goed is niet goed genoeg, het resultaat moet perfect zijn! Ruim de tijd genomen om mijn ogen op te meten en van goed advies te voorzien. Adviezen die ik nog nooit heb gehad terwijl ik al 24 jaren lenzen draag. Als je echt vriendelijk en vakkundig geholpen wil worden, zou ik hier zeker naartoe gaan!
je wordt op een vriendelijke, prettige manier geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen en uitleg gegeven. Aanbevolen.
Fijne persoonlijke ervaring. Er werd veel tijd genomen voor de keuze bril en meeting. Tussen door een gezellig persoonlijk praatje met een kopje koffie en wat lekkers..top!
30 seconden zijn bij lange na niet genoeg om aan te geven hoe blij ik ben met mijn nieuwe bril. Kleuren zijn helderder, bomen hebben weer aparte blaadjes, zelfs de rietkraag langs het kanaal blijkt aparte stengels te hebben. Tijdens de meting/onderzoek werd ik serieus genomen, ik kreeg bv de tijd om na te denken voordat ik plaatje 1 of plaatje 2 koos. Goede uitleg bij het maken van een keus voor de glazen en, niet onbelangrijk, plezierige hulp bij het kiezen van een montuur.
Ik sta er versteld van dat deze service nog geboden wordt. Bij andere opticiens heb ik heel andere ervaringen opgedaan. Niet alleen qua service maar ook qua prijs kwaliteit verhouding zet Frans de andere opticiens op achterstand. Ik ben goed ontvangen , uitvoerige oogmeting gehad ,goed en vakkundig over monturen en lensopties geadviseerd , lekker kopje koffie erbij gekregen en in een ontspannen sfeer tot een goede keus gekomen en tot mijn verbazing had ik binnen de beloofde termijn al een nieuwe bril in huis ! Hierdoor heb ik dan ook beslist een zonnebril op mijn sterkte bij Frans te bestellen . Dikke 10 !
Ontzettend prettig te woord gestaan...
Zeer deskundig
Komt afspraken na, professioneel.
Is zeer nauwkeurig, prettig in de omgang.
Lindegracht 1
8441GJ Heerenveen