Prettige winkel, vriendelijke medewerkers Doen alles wat on hun macht ligt om de klant tevreden te stellen.
Er was voldoende tijd om een nieuw montuur uit te kiezen en ruime keuze. Fijne service, zeker nadat bleek dat de glazen verkeerd ingeslepen waren. Dit was voor hen geen probleem en binnen een week waren de nieuwe glazen binnen.
Altijd wordt je ontvangen met een glimlach en weet men je naam. Zelfs als het even tegen zit, wordt er gezorgd voor een passende oplossing. De klant is koning. Keep Up the good vibe !!
Zie boven.
Altijd vriendelijk en behelpzaam.
super, Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is. En daarom al vele jaren klant.
Wij zijn al jaren tevreden klant bij Haan Optiek. Hier staat de klant centraal en zelfs de technische aspecten worden op een begrijpelijke manier uitgelegd.
Zij zijn kundig,vriendelijk en helpen je goed door het traject heen.....beginnend bij oogmeting en de glazen sterkte....bril uitzoeken enz.Daarbij belangrijk een goed montuur en goede brillenglazen en ja daar zit een prijskaartje nu eenmaal aan....zei mijn moeder al als ik met haar voor een bril naar de Meneer Haan ging.....
Duidelijke uitleg van de beeldschermbril. Verrekening van de ziektekosten vergoeding bij de gewone bril.
Altijd aardig en eerlijk. De service is super Mooie zaak. Lekkere koffie.
Al een aantal jaar klant bij Haan-optiek. Wordt er altijd prima geholpen. Goede voorlichting en vooral een prima service na aankoop. Daar onderscheiden ze zich wel in. Erg tevreden.
Ons gezin wordt steeds vriendelijk en uiterst deskundig geholpen bij de aankoop van (zonne)bril of lenzen!
Niet perse de goedkoopste, maar hier weten ze waar ze het over hebben! Je kunt er ook terecht met speciale verzoeken waar de grote commerciële aanbieders geen zin in hebben of geen kennis en kunde van hebben.
vriendelijke bediening
Dit jaar meerdere brillen gekocht voor ons beiden, uitstekende service en brillen.
Positief, ook bij reclamaties
Ruim 3 weken wachten vond ik lang.
Denkt goed mee
Goede oogmeting, deskundig advies. Men neemt de tijd voor de klant. Ik ben zelf werkzaam geweest als opticiën/optometrist dus weet waar ik op moet letten. Bij Haan optiek ben je voor een oogmeting op het goede adres.
Mensen die hun vak kennen, zeer behulpzaam en bekwaam.
ik ben goed en vriendelijk geholpen
Zeer fijne werknemers, die echt weten wat ze doen en luisteren naar de klant.
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!