Ga zo door
Niet echt, misschien een wat hedendaagse en moderne inrichting van de winkel of meer vintage. In vergelijking met andere grote winkelketens daardoor meer uitspringt.
Ben al jarenlang klant. Ben altijd prima behandeld.
Aankoop van een multifocale bril. Na veel ellende bij anderen, nu speciaal naar Almelo gekomen voor een onderzoek. Dit was zeer uitgebreid en professioneel. Ik moest even wennen aan de nieuwe glazen, maar ze zijn perfect!
Goede service. Mijn bril werd perfect op maat gemaakt en zeer professioneel.
Ik ben op goede manier ontvangen en geholpen. Tot nu zeer tevreden!
'Kzout niet weten, groetjes!
Was ongewild getuige van een gesprek van een andere klant over garantie en vond de communicatie niet sterk. juist het aspect garantie is m.i. een speerpunt in de concurrentie met de prijsstuntende ketens.
meer assortiment aan monturen
Tevreden
Je wordt er prettig en professioneel geholpen
erg vriendelijk
een goede behandeling
Prettige sfeer, professionele medewerkers
Veel beter sociale media inzetten met nieuwtjes, nieuwe modellen, acties enz. Het sociale "beest" blijven voeden. Er zijn hiervan schitterende voorbeelden bekend uit de commercie. De jeugd moet je klant worden en blijven!!!
Mijn ogen waren verwaarloost door andere opticiens in de stad. Nu heb ik goede lenzen aangemeten gekregen . Top
slagroom in de koffie, verder alles o.k.
*alles is goed
Deskundige en Prettige behandeling