Voor lenscontrole een specialist die ook doordeweeks oogmetingen kan afnemen, dan hebben klanten meer keuze voor een afspraak, zaterdagen zijn voor mij moeilijk te plannen
Alle problemen worden snel opgelost.
geen, ga zo door!
geen
Wellicht voor jonge mensen de merken iets duidelijker naar voren laten komen.
Ga zo door.
Ik heb absoluut niets aan te merken op Jacob Elzer Optiek. Als ik dan toch iets zou willen opmerken: Jacob Elzer Optiek heeft geen facebookpagina. Kwestie van tijdgebrek, zo heb ik begrepen.
geen idee
geen!