Zeer goed en vlot geholpen
Mijn man en ik werden zeer vriendelijk geholpen door dhr. Berger. Ook bij de oogmeting nam hij echt de tijd voor ons. Wij zijn erg tevreden.
Computer bril werkt goed.
Montuur moet nog geleverd worden. Gemonteerde multivocale Hoya glazen vielen, wat betreft het leesgedeelte, erg tegen. Er worden andere glazen gemonteerd om het leesproblemen te verhelpen en hoofdpijn te voorkomen.
Vakkundige oogmeting en goed advies bij complete bril keuze. Wij zijn AOW'ers en dus een smalle beurs en geen extra aanvullende verzekeringen voor bril aankopen. We schrokken dan ook van de montuur prijzen.
Mijn man en ik komen al jaren als klant bij Jansen Opticiens voor onze brillen. We worden steeds vakkundig en prettig geholpen, Evt. problemen worden goed opgelost. Prima opticien!
De begroeting in de winkel is vriendelijk. Je wordt gezien bij binnenkomst. Er wordt op een zakelijk en deskundige wijze tijd voor je uitgetrokken. Meedenkend met de klant in oplossingen wanneer er hobbels zijn.
Winkel plus begeleiding zeer goed
Aanschaf van twee brillen. Een lichte bril voor dagelijks gebruik. En een leesbril met prisma’s voor het lezen. Geen vermoeide ogen meer. Blij met het resultaat!
vakkundig en snel
Uitstekende service. Top!!!!
Wij hebben al jaren goede ervaring bij deze opticien
Heel netjes en gewoon niets toe te voegen. Helemaal Top.
Heel goed geholpen!!!
vriendelijk personeel, vlotte en kundige bediening, veel keuze, goede kwaliteit. ik heb de bril opgehaald en gelijk in een goed!
Ben geholpen door Ryan . Een opticien die echt verstand van zaken heeft . Een die heel goed luisterd wat ik graag wilde . En de ogen test heel goed uit voert . Volgens mij is Jansen opticiens een zeer bekwame opticien winkel . Ben super geholpen en zeer te vreden
Heel fijn geholpen, duidelijk advies. Snel geleverd
Vriendelijk en professioneel geholpen
Ben heel prettig geholpen, alle tijd voor het onderzoek. Ook het uitzoeken van het montuur verliep prettig.
Zeer profesioneel en klantvriendelijk bedrijf. Ik ben al vele jaren een tevreden klant.
Alle aandacht voor het juiste te kiezen ! Vooral ook de oogmeting deze keer wat gecompliceerder werd in alle rust uitgevoerd en toegelicht.
Na een zorgvuldige meting heel goed geholpen bij de keuze van een nieuw montuur. Ik kan alles weer heel goed zien en lezen. Ben heel blij met mijn nieuwe bril.
Oogmeting werd uitgebreid gedaan en de tijd voor genomen. Bij het kiezen van een bril was er duidelijk expertise wat goed zou kunnen staan! Was er zo uit! Mooie bril en ik kan alles weer lezen!
Bij aanmeten en afhalen. Goede maatregelen tegen corona Op beloofde datum bril gereed. Op tijd geholpen. Zeer beleefd. Aandacht voor de klant. Tijd voor deskundige en preciese meting. Afrekening volgens afspraak. Kortom top prestatie van uw medewerker
Net zo als in bovenstaande zin.
Nathaliegang 86
2719CS Zoetermeer