Ik merkte dat mijn ogen achteruit waren gegaan en had al eerder uitstekende ervaringen bij Jansen Opticiens gehad. Ik ging er naartoe voor een nieuwe beeldschermbril, maar bij de (herhaalde) oogmeting bleek dat ik daarnaast ook een kijkbril nodig heb. Beide brillen gebruik ik nu dagelijks en ik ben buitengewoon tevreden.
Onze labrador pup is speels en altijd op jacht. Plotsklaps had hij mijn leesbril te pakken. Glas kapot. Gebeld en we konden meteen langs komen. Heel fijn!
Na een vakkundige oogmeting bij Jansen Opticiens krijgt men een persoonlijk advies bij de aanschaf van het bril montuur en de glazen. Daarnaast is er een goede service bij het afstellen van de bril.
Professioneel met goede service
nvt
ze Nemen je serieus, kijken goed naar de klachten, denken met je mee, maken tijd voor je, help je beslissen, zijn rustig, heel bekwaam. Kortom een hele fijne zaak waar je professioneel geholpen wordt
Of het nu om het aanschaffen van contactlenzen, het aanmeten van een bril of advies bij het kopen van een zonnebril is bij Jansen krijg je het gevoel, nee sterker nog wordt er naar de cliënt geluisterd en wordt er meegedacht om tot een optimaal resultaat te komen. Niets is teveel. De medewerkers zijn gezellig, vriendelijk, maar ook professioneel en nemen je serieus. Daarnaast is de winkel ook altijd heel smaakvol gestyled wat een bezoek tot een nog prettiger ervaring maakt.
Prettig, rustig, zorgzaam en vriendelijk door vakbekwame mensen geholpen aan mijn bril.
Niets op aan te merken. Alleen onverwacht lang wachten voordat eetkamer beschikbaar was.
zeer voldoende
Heel plezierig
Kan er altijd terecht. Altijd super klantgericht en correct.
Men neemt ruim de tijd voor een goeie controle en advisering van type bril. Zeer klantvriendelijk personeel. Doen altijd meer dan je mag verwachten.
Prettig geholpen door de heer Lagendijk. Hij nam alle tijd voor een goede oogmeting waarna wij gezamelijk een mooi montuur hebben uitgezocht. Hij heeft mij allerlei brillen laten opzetten om zodoende goed inzicht te krijgen wat wel en wat niet goed stond. Zeer tevreden met mijn aankoop!
Zeer goede oogmeting en ze nemen rustig de tijd
Goede service Snelle service Kwaliteit
Top geholpen
Al jaren zeer blij met Jansen Opticiens. Staan altijd voor je klaar met een goed advies. Heel klantvriendelijk en uitstekende service!
Deskundig personeel, goede communicatie, zeer uitgebreid assortiment brillen, ze nemen de tijd
Goede service, vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je, afspraken zinder uitloop, kennis van zaken👍👍
Je wordt hier altijd rustig en perfect geholpen Goede service is hier normaal. Het zal misschien duurder zijn dan de rest maar dit betaald zich vanzelf terug. En nee ik werk hier niet :-)
Geen
Ik vond mijn ervaring super fijn. Veel geduldig geholpen met uitkiezen van mijn brillen.
Nathaliegang 86
2719CS Zoetermeer