Prettig
De service is uitstekend en vriendelijk
2e bril gekocht bij KIJKENbijWouter ( sinds vorige eigenaar met pensioen ging) . Deskundig en vlotte en vriendelijke behandeling. Ruime keuze qua monturen.
Goed geholpen, vriendelijk, goede uitleg.
Goede service en advies
In het begin een probleem met de glazen, maar dat is prima opgelost. Ben zeer tevreden. Bedankt Wouter
Goed advies ivm glazen
Zeer prettig!
Prima service, snelle levering. Gedegen deskundig advies.
Men neemt alle tijd voor je, echter de snelheid van koffie aanbieden mag wel beter.........
Je word altijd uitstekend geholpen, ze nemen de tijd voor hun klanten en geven erg goed advies op maat. Je kan altijd even binnenlopen als er iets met je bril is en ze zijn altijd vriendelijk!
Bril zo als altijd goed aangemeten, blij met deze winkel, altijd goed advies.
Wouter en Annemarieke van brillenwinkel KijkenbijWouter hebben kwaliteitsspullen. Ook hebben ze beiden veel kennis en ervaring in brillen met draagcomfort en kwaliteitsglazen. Je krijgt een eerlijk advies en weet precies waar je aan toe bent. Voor de oogmeting wordt rustig de tijd genomen. Ze zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Ook als er onverhoopt iets niet goed is, gaan ze tot het uiterste om dit op te lossen. Iedere klant van KijkenbijWouter is een tevreden klant. Dat is geen streven, maar een belofte. Bij aankoop van een nieuwe bril krijg je een vloeistof om de brillenglazen schoon te maken. Als dat op is, kun je terug om het flesje weer te laten vullen. Ook als de aanschaf van een bril een (te) grote uitgave is, is het mogelijk om een afbetalingsregeling te treffen. Zelfs in deze krankzinnige coronatijd spannen ze zich tot het uiterste in om een complete dienstverlening neer te zetten. Kortom: ze denken erg met hun klanten mee. Ik ben uiterst tevreden!
Je kunt altijd binnenlopen als er iets met de (zonne)bril is. Prettige manier van behandelen. En altijd een goed advies als ik een ander montuur wil uitzoeken.
Rustig en prettig geholpen bij de meting, bril uitzoeken werd alle tijd voor genomen en advies gegeven. En de bril bevalt prima ik kan er goed mee lezen. 1 keer terug geweest om iets bij te stellen, werd ook vriendelijk en vakkundig gedaan.
Door Wouter en Annemarieke word ik altijd vakkundig, plezierig en persoonlijk geholpen. Zeer klantvriendelijk, het maakt niet uit hoe vaak je binnenloopt omdat je bril 'toch nog niet helemaal lekker zit'.
Goede adviezen, prettige benader9ng.
Ik werd prettig geholpen door Annemarieke. Ze had een hele goeie kijk op welk montuur mij goed stond en welke glazen ik nodig had voor mijn werk goed te kunnen doen. Ik ben erg blij met mijn brillen. Het zijn er uiteindelijk 2 geworden en ze zijn perfect!
Vriendelijke zaak en perfect geholpen
De bril heb ik besteld. Mijn sterkte van de glazen is vakkundig opgemeten. De bril is op tijd geleverd. Kortom prima service. Ik kan het bedrijf aanraden.
Altijd vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken. Altijd welkom als er iets bijgesteld moet worden.
Ik kan bijna niet zeggen hoe blij ik ben met mijn ervaring. Mijn oogklachten waar de oogarts geen oplossing voor wist zijn zo goed als verdwenen dankzij de brillen die ik nu heb. Super goede uitleg en voor alles werd veel tijd genomen.
Het echtpaar dat hier werkt hebben beiden veel aandacht voor je als klant en nemen alle tijd om je te helpen. Ze zijn vriendelijk en professioneel. Ik heb er 2x een bril gekocht en ook mijn contactlenzen komen hier vandaan. Zeer aan te bevelen.
Vriendelijk en duidelijk geholpen.
Zevenwouden 224
3524 CX Utrecht