Klantenservice was top
Met kennis van zaken
Ik heb een bril bij deze winkel laten aanmeten en ben heel erg tevreden over de service. Er wordt alle tijd voor je genomen bij zowel de meting en het uitzoeken van het montuur. Dezelfde ervaring heb ik ook met mijn dochter die hier een half jaar eerder een bril heeft gekocht.
Altijd vriendelijk, professioneel en adequaat
Duidelijk beeld wat mijn ogen waren. Goed hierop ingespeeld. Mooie nieuwe bril uitgezocht.
De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig, maar ook vrolijk en altijd in voor een grapje.
Altijd deskundig advies met veel geduld.
Sinds ik ze ken, al meer dan 10 jaar: TOP!
Ik kom er al jaren en word er altijd vriendelijk geholpen. Ook deskundig .
Prettig contact en deskundige hulp. Mooie montouren, prima prijs
Mijn man is klant vanaf de lagere school al 41 jaar klant En ik ben vanaf dat ik mijn man leerde kennen was daarvoor bij Pearle We zijn meer dan tevreden nooit een andere
Ik kom hier al jaren voor mijn conractlenzen en heb alleen maar bijzonder goede ervaringen.
Idem
Hele fijne opticien die de tijd voor het neemt
Ik koop hier al vele jaren al mijn brillen.
Zie eerste reactie
Klantvriendelijk, altijd meedenken en de tijd voor je nemen . Professionals.
Terwijl ik de hoop bijna opgeef, gaat Robert door met kijken welke lenzen wel geschikt zijn.
Zeer tevreden met deze deskundige opticien! Nu m’n derde bril bij Kock Bril Shop gehaald. En je kunt altijd even langslopen om je bril weer recht te laten zetten.
Met aandacht en goede informatie
Prima service bij aanmeten en afleveren van mijn bril
Veel kennis en verstand van zaken op hoog niveau. Uitstekende service op ieder moment, zelfs voor de kleinste vragen of problemen.
Altijd goede, deskundige en snelle service
Volledige nieuwe bril. Fijn persoonlijk advies echt een goede ervaring die ik iedereen aan zou raden!
Ik voel me altijd welkom, dat geeft een goed gevoel. Wel ben ik gehecht aan een vaste medewerker, daar heb ik alle vertrouwen in. Zijn kundigheid en ook een bredere kijk ivm medische aspecten geven dat vertrouwen.
Augustijnenstraat 36
6511KG Nijmegen