Ik werd aangesproken door een medewerkster die nog op de hoogte was van mijn persoonlijke situatie, knap als je zoveel klanten hebt. Groot compliment. Lens Arnhem , nieuwe locatie. Graag het compliment doorgeven
Netjes en vriendelijk geholpen!
Reeds een 40 jaar klant bij Lens Arnhem. Goede begeleiding en kennis.
Prima!
Deskundige medewerkers, voor brillen collectie was er een beperkte keuze.
Prima dienstverlening en snelle service
Prima zonnebril op sterkte uitgezocht, is qua zicht, scherpte en kijkhoek exact hetzelfde als mijn reguliere bril waardoor ik goed kan wisselen tussendoor. Professioneel en vriendelijk personeel.
Mijn nieuwe bril bevalt prima. Ik moest alleen even wennen aan het nieuwe leesgedeelte, maar dat is logisch want ik ben in stekte achteruit gegaan. Inmiddels ben ik daar al aardig aan gewend. De bril zit lekker en is makkelijk schoon te maken. Hij staat me prima. Ik ben zeer tevreden.
Er wordt zeer zorgvuldig nagekeken en er is alle tijd om geholpen te worden.
Zorgvuldig en duidelijk
Ben goed geholpen en wat een mooie nieuwe pand
Al vele jaren met genoegen dragen wij lenzen door Lens aangemeten,echt de beste lens opticien.
It was a very pleasant experience to buy my glasses at Lens
De ontvangst is vriendelijk, het aanmeten en bespreken van het resultaat hiervan is vakkundig, Voor het assisteren van en het uitzoeken en aanmeten van een nieuw montuur wordt alle tijd genomen. Wanneer je een afspraak maakt, wordt de tijd die je nodig hebt voor je uit getrokken!
Lenzen aanmeten
Prima geholpen. Met geduld en mee beoordelen.
Super goed geholpen
Nemen de tijd voor je.
Ben nu al kleine 30 jaar een tevreden klant. Tja wat moet je daar dan nog aan toevoegen .
Prima service, maar niet iedere medewerker is voldoende gekwalificeerd en vaardig in het correct afstellen vd bril. First time right zou beter moeten.
Snel bril juist afgesteld
de service is geweldig en ook het advies wat er gegeven wordt na een dag ging ik al op mijn nieuwe bril zitten, natuurlijk kapot maar hij werd gewoon gratis gemaakt.
Terwijl ik bezig ben met de ene verkoopster breekt er een andere in en bejegend mij alsof het een klein kind betreft. Als ik er naar vraag krijg ik afkeurende gebaren en woorden. Vervolgens heb ik gezegd hier niet van gediend te zijn en heb gedag gezegd.
Geholpen zoals verwacht
Professionel grondig vrienelijk