gewoon professioneel. netjes, goede afspraak en prettig contact. prima geregeld.
Onderhouden en vervangen lenzen verloopt goed, snel en wordt automatisch uitgenodigd voor controles. Koffie aangeboden
Ik word altijd goed geholpen en er wordt goede service geleverd in t geval van complicaties
ik werd er heel goed geholpen.
Ik ken deze opticien al meer dan 35 jaar. Alle brillen en contactlenzen haal ik hier, omdat ze met je meedenken en voor alles een oplossing weten te bedenken. Ze staan altijd voor je klaar met raad en daad en daarom is de klantvriendelijkheid uitzonderlijk te noemen. Hopelijk blijft de kwaliteit hoog in het vaandel staan na de wijziging van ‘van Keulen’ naar ‘Lens Rotterdam’.
Fijne winkel. Ik wordt altijd met veel zorg en aandacht geholpen. Erg blij met de service en kwaliteit van producten en personeel.
Ik ben slechtziend en er werd heel goed de tijd voor me genomen
Prima zaak. Goed geholpen.
Kom al jaren bij deze opticien.vriendelijke mensen goede service.
Zie hierboven.
Elke keer wordt ik goed en vakkundig geholpen.
Top service mooie brillen fijn team
Gediplomeerde, betrokken en persoonlijke service. Ik kan mij niet heugen dat ik recent nog ergens ben geholpen met zulke service. De prijs is een stukje hoger, maar je loopt weg met goed advies, een goede/mooie bril en garantie + stukje service als er iets met je bril aan de hand is. Ontzettend tevreden dat ik voor deze winkel heb gekozen.
Ben al jaren klant(voorheen v. Keulen) omdat naar tevredenheid geholpen word voor zowel een bril al gehoorapparaat.
Altijd goed geholpen en zeer klantvriendelijk!
Ik bezocht het Lens-filiaal aan de Statenweg voor de aanschaf van een multifocale bril. Na keuze van een passend montuur werden mijn ogen op deskundige wijze getest en kreeg ik uitvoerige uitleg over de werking van glazen. Vervolgens werd alles genoteerd en kon ik binnen 1,5 week de bril afhalen. Bij het horen van de uiteindelijke totaalprijs was het even slikken, maar ik heb een prachtige bril en weet dat ik bij Lens altijd kan terugvallen op een goede service.
zie boven.
De medewerkers zijn aardig, kundig en meedenkend. Werd prima geholpen met mijn nieuwe bril en glazen en kan altijd terugkomen als deze bijgesteld moet worden of als er andere problemen voordoen
de mensen in de winkel zijn heel professioneel en luisteren goed naar je eigen wensen. Ze kwamen met goede suggesties wat het montuur betreft en uiteindelijk heb ik nu een fantastische bril die goed bij me past.
Ik werd op tijd geholpen. Er werd uitgelegd wat er ging gebeuren. Goed advies mbt montuur
Heel vriendelijk en professioneel personeel, werd echt de tijd voor me genomen en heb een fijne eerste bril.
Ik woon sinds kort in Rotterdam en wist niet waar ik een goede opticien kon vinden, dus heb ik maar gekeken welke opticien er in de buurt zat. En wat een pareltje heb ik gevonden! De opticien luistert goed naar wat je wilt, denkt actief met je persoonlijke omstandigheden mee en legt je duidelijk uit waarom hij denkt dat bepaalde keuzes de beste zijn. Héél kundig en geïnteresseerd. Zeker een aanrader!
De werknemers bij Lens zijn erg betrokken bij de klant. Ik voel dat ik echt persoonlijk geholpen wordt met alle vragen. Je krijgt veel aandacht bij de aankoop van een bril en de oogmeting wordt professioneel verricht.
Al lang klant nadat ik ooit met bril van andere opticien steeds van de trap viel vanwege niet kloppende glazen . Nu altijd top bril voor veraf dichtbij en computer , zeer zorgvuldige metingen . Niet goedkoop maar is het waard .
Snel, deskundig en vriendelijk