uitstekend
Zijn service, deskundigheid, vermogen om mee te denken, prijzen en noem het allemaal maar op. Al vanaf dag 1 klant en hoef nooit meer ergens anders heen.
Ik heb een bril gekocht, een goede oogmeting gekregen en de bril was in "no time" klaar.
Proffesioneel,en klant vriendelijk.
Was er al een tijdje niet geweest ivm een verhuizing. Maar kwam er al doende achter dat Ruud een betere service geeft. Dus terug naar Rotterdam .
Zou iedereen aanbevelen daar heen te gaan.
Als vanouds prima geholpen.
Altijd snel, goed en vriendelijk geholpen. Uitstekend advies. Betaalbaar.
Deskundig en meedenkende eigenaar/medewerker.
een goed service van de meneer was proficional werk.
prima bedrijf
Goed advies en heel blij met mijn Zenka bril.
Ik had een nieuwe bril nodig. Al in de selectie wordt je goed geholpen. Uiteindelijk een super bril die ik zelf niet gevonden zou hebben. Ook oogmeeting was goed en uiteindelijk voor een heel schappelijke prijs een goede bril. Aanrader
Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan Ooghoek Optiek en ben ontzettend tevreden met de ervaring die ik daar heb gehad. De opticien nam echt de tijd om naar mijn behoeften en wensen te luisteren. Na de oogmeting en het vaststellen van mijn sterkte kreeg ik advies bij het uitzoeken van een montuur dat goed bij mijn gezicht en persoonlijke stijl paste. De service na aankoop was eveneens uitstekend. Mijn nieuwe bril was snel klaar en paste perfect. Al met al ben ik zeer tevreden met de service en producten van Ooghoek Optiek. Ik zou deze opticien zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele oogzorg en een geweldige klantenservice.
Een vriend van mij vertelde over deze optiek. Ik werd heel fijn geholpen en voelde me meteen ‘thuis’. Heel persoonlijk en kundig.
Een professioneel advies, zeer goede service en een uitstekende bril. Ik ben er heel blij mee.
Persoonlijke aandacht staat hier centraal
Fijne opticien. Denkt mee en levert goede service.
De manier van werken spreekt me wel aan. Na een slechte ervaring bij een andere opticien, wat ik niet verwacht had overigens na jarenlange tevredenheid, heeft deze meneer me, vooral door mij te observeren en daar zijn eerste “conclusie” uit te trekken, mij meteen getriggerd om mijn bril na te laten kijken. Zijn bevindingen blijken, voor zover ik na twee weken kan beoordelen juist te zijn. Ik ben er helemaal blij mee en zal deze zaak zeker aan bevelen
Ik heb hier een oogmeting laten verrichten. Tevreden over de klantvriendelijkheid en de vakkennis.
Bij Ooghoek Optiek wordt je geholpen oor een echte opticiën, in tegenstelling tot de 'snelle jongens' als Specsavers, Hans Anders e.d.
Ooghoek Optiek is deskundig, zorgvuldig, behulpzaam en vriendelijk.
Goede en nauwkeurige meting, altijd goed geholpen.
Dankzij zijn advies naar oogarts gegaan, staaroperatie gehad en nr 2 komt eraan. Heel leuk assortiment aan brillen. Ongedwongen sfeer waar er tijd en aandacht aan de klant wordt gegeven.
Al jaren ben ik vaste klant bij Ooghoek Optiek. Ruud luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Haal hier zowel mijn lenzen als brillen.