Ik heb een mooi montuur gevonden en Ruud heeft mij hierbij heel goed geadviseerd.
Al jaren klant
Nvt
goed geholpen goed advies uitstekende service
Ik kan deze opticien van harte aanbevelen. Ik werd vriendelijk ontvangen en ben erg goed geholpen. Eerlijk advies en goede service.
Je wordt met veel verstand van zaken geholpen
Ik kom hier al jaren en er is altijd meteen tijd en plek om mijn sterkte te meten en nieuwe lenzen te bestellen. De lenzen zijn er altijd snel.
Fantastic expertise and have new glasses within the week!
Er werd alle tijd genomen om mij advies te geven en een oogmeting te doen, en dat terwijl ik onverwacht binnenkwam. Prettig en vakkundig geholpen zonder te pushen. Ik blijf hier zeker klant.
Kom hier al een jaar of 13. Heel goede service!!!
De service is erg goed. Betrouwbaar , mooie winkel.
Koffie, informatie, snelle service, komt zelfs in overleg aan huis!!
Goede service vakkundig personeel en ook vriendelijk
Zeer goede service repareert ook oude brillen en welke een ongelukje hebben gehad. Indien onderdelen leverbaar zijn. Prijzen zijn gunstig, doet niet mee met gekte grote ketens.
Vakkundig en eerlijk.
Zonder woorden
Prima geslaagd voor een leesbril. Goede persoonlijke service en een mooie prijs.
Er wordt ruim de tijd voor genomen. Gezellige omgeving en deskundige opticien
Xxxx
Heel goed en vakkundig. Al jaren een tevreden klant
Kennis van zaken goede voorlichting
Ik heb hier een bril gehaald voor achter de computer; met blauw-licht filter. Ik heb nog nooit een bril gedragen of nodig gehad dus de ervaring was nieuw voor mij. Ik werd super geholpen en geïnformeerd. Ik heb mijn bril nu bijna twee weken en ben er nog altijd erg tevreden mee
Met deze beeldschermbril/leesbril geen vermoeide ogen meer aan einde van m'n werkdag. Niets te veel gezegd