Mijn vraag was een nieuwe leesbril. Die heb ik inmiddels gekregen en dat ging heel voorspoedig. De bril zit goed. Ik heb helemaal geen klachten meer bij het lezen. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik deskundig geholpen ben. De oogmeting en het helpen uitzoeken van de bril verliepen rustig en vriendelijk, precies zoals ik het graag gewild had.
Zeer prettige benadering waarbij de tijd genomen wordt. Vakbekwaam en kundig. Heldere uiteenzetting opties en leuke suggesties voor montuur.
Ik denk 35 minuten pratiek viel prima zo goed informatie. De end result niuew frame voor mijn oud bifocaal lensen zo goed doen. Dank u mineer. Vriendlich en respectful
Ik krijg goed advies en word snel geholpen
De vakman dacht goed mee met mij en heeft zich extra ingespannen zodat mijn lenzen extra snel geleverd konden worden.
Top, weer een fijne en goede computerbril kunnen aanschaffen. Snelle en goede service, met aandacht en kunde.
Zie boven
Super lieve meneer die mij heeft geholpen! Hij hadt heel veel geduld en heeft de perfecte brill gevonden voor mij!
De dag nadat ik een bril had uitgezocht was deze al klaar.
Klantvriendelijkheid en Snelheid dienstverlening. Ik praat niet goed Nederlands maar het was super makkelijk de communicatie.
Zeer vriendelijk
Goed.
Opticien heeft alle tijd en aandacht voor client, Is deskundig en geeft duidelijk uileg. Dikke 8 is echt verdiend. Geschreven door een tevreden klant.
Prima geholpen, zeer tevreden over de service.
Zie hierboven
zeg goed
Positief! Deskundig advies……neemt de tijd.
Kennis in de vak. Altijd gezellig!
Op een professionele en klantvriendelijke manier geholpen
altijd goed geholpen en met deskundigheid
Dhr. Broeders is een ervaren opticien die prettig persoonlijk contact maakt met mij als klant. Hij kent mijn behoeftes en wensen, maar houdt ook in de gaten of bril of lenzen nog op sterkte zijn, of dat er nieuwe producten zijn gekomen die nóg beter bij mij passen.
n.v.t.
Perfecte service,
Ik ben uitstekend geholpen. Ik liep al tijden met lenzen en het was weer is tijd voor een bril. Die heb ik nu weer en ik vindt het fantastisch. De service was uitstekend ik ben goed geholpen
een bril metvakmanschap gemaakt.