4 brillen gekocht in een jaar tijd, altijd even vriendelijk, geen vraag is teveel, professionals
Hier snappen ze nog wat klantgericht werken is. Service staat hoog in het vaandel!
Goede service, professionele medewerker gaf duidelijk aan wat het probleem was en ook een eerlijke en aangepaste oplossingen voor.
Geweldige service Goede kwaliteit Fantastische mensen Goede adviezen
Wordt goed en vriendelijk geholpen en ze denken met je mee.
Er wordt echt aandacht besteed.
Ik ben hier geweest voor een oogmeting, aankoop van een complete bril en van contactlenzen. De informatievoorziening over de brillenglazen, montuur en welke lenzen is super. Je hebt hier echt met vakmensen te maken.
goede service kundig advies meedenken met klant afspraken nakomen
klantvriendelijk, zeer deskundig, aangename zazorg: waar krijg je dit allemaal nog ?!
Een opticien met verstand van zaken. Vriendelijk, maar vooral heel geduldig. Weet precies wat jouw wensen zijn , maar zal hierover ook zijn eerlijke mening geven.
Ik kom al 30 jaar bij het pothuus. Wordt altijd netjes geholpen. Ook de service naderhand is prima
Deskundig personeel. Snelle levering
Zie hierboven.
Je wordt altijd vriendelijk geholpen. Onlangs een bril voor mijn zoon gekocht en hiervoor hebben ze speciaal brillen besteld om uit te kiezen.
Ik kan altijd binnen lopen voor service en/ of advies. Er wordt gekeken naar wat kan wel. Niet tevreden, wordt er naar een oplossing gezocht.
Al jaren zeer prettige ervaringen met de optiek door zowel vader als nu de zoon
Gewoon goed en prima klantvriendelijk
Goed advies, ze nemen tijd voor de klant. Bij de lenzen controles wordt alles goed nagekeken. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil. En de Corona regels worden goed nageleefd. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant.
Altijd hulpzaam en betrokken
Staan altijd voor je klaar! Proberen ook altijd een oplossing samen met de klant te vinden.
Prima service, enorm behulpzaam en het beste voor de klant staat op de eerste plaats
Optiek 't Pothuus doet wat we hebben afgesproken!
Ik wordt altijd zeer goed en snel geholpen, ze zijn heel klantvriendelijk en je kunt echt merken dat ze al heel wat jaren ervaring met zich meedragen .
Erg professioneel en prettig geholpen. Ruim assortiment monturen.
Kwaliteit en service