Ja kwam binnen en de kennis. Werd meteen duidelijk ouderwets goed gewoon
Meerdere brillen gekocht, zeer vakkundig en zeer goede service. Zeker aan te bevelen.
Gewoon tevreden, prima service Niet echt iets op aan te merken
onze opticien helpt op een prettige manier, houdt zich aan afspraken.
Als je een ( nieuwe) bril nodig hebt kan ik optiek Pothuus aanraden!!! Je wordt er altijd zeer vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Top!!! Ik kom er tot volle tevredenheid al jaren.
Goeie service, altijd klantvriendelijk
Prima service, fijne verkoper
Ik word altijd erg vriendelijk geholpen en krijg bij vragen goed advies.
Ben al 36 jaar klant bij deze optiek en zelfs nu ik al jaren lang 40 km verderop woon blijf ik klant.
Vriendelijk en altijd tijd voor me. Vaak langs geweest maar het was nooit te veel . Erg goeie service!
Service als van ouds !!
Ik kan Optiek 't Pothuus aan iedereen aanraden. Ze leveren echt een top service, je kan altijd bij ze terecht voor advies en ze staan altijd voor je klaar. Ik ben heel tevreden. Woon nu in Nijmegen, maar blijf zeker klant.
Ik kom hier al vele jaren en mijn dochters uit Nijmegen en Amsterdam ook. Alle 3 zijn we heel tevreden.
Altijd vriendelijk en snel geholpen. Denken mee. Goede prijskwaliteitverhouding
Al jaren word ik geholpen door deze mannen. En komen ze hun afspraken na. Ze zoeken graag mee naar wat er echt bij je past.
Voor het aanschaffen van een nieuwe bril was er meer dan voldoende keuze. Bij het opmeten van de sterkte en de informatie over montuur- en glaskeuze ben ik zeer tevreden. De service was zeer klantgericht, vriendelijk en snel! Bedankt daarvoor. Vriendelijke groet van Sheila
Prima advies en goede service en zeer klantvriendelijk
Steeds een duidelijk advies aan de hand van de actuele situatie. Is er iets aan de gekochte bril of lenzen dan wordt dit snel opgelost. Heel prettig!
Je kunt snel terecht, helpen goed. Geven goed advies en lossen problemen netjes op. Zijn meedenkend.
Poos terug mijn lenzen bij optiek t pothuus laten meten en besteld en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. goede service ook tijdens corona tijd stuurden ze de benodigdheden gewoon zonder extra kosten naar mijn thuis adres.
Bij optiek 't Pothuus word ik altijd zeer vriendelijk behandeld. Uitstekende service en kwalitatief zeer goede producten.
Goede brillen mooie brillen niet opdringerig Altijd netjes geholpen en goede service
bedankt om mensen te helpen