Je wordt altijd goed en snel geholpen. Gemakkelijke berichtgeving via e-mail.
Alleen positieve ervaringen. Prima zaak!
Professionele aanpak van zaken. Ruime ervaring in het opticien vak. Prettige benadering van klanten en ruime keus.
Vader en vorige medewerker andere presentatie dan de nieuwe man.
Goede service, altijd beleeft, optimaal vakmanschap, mooie locatie met goede uitstraling.
deskundig en vriendelijk
Jarenlang klant.
Vakkundig advies en men neemt ruim de tijd voor je als klant
Al jaren kom ik bij optiek pothuus. Altijd op de hoogte en veel aandacht.
Optiek 't Pothuus heeft verstand van zaken en geeft ook goed advies in de keuze mogelijkheden. Daarnaast een goede service als het gaat om uitproberen van alternatieven.
Ga zo door!
Ik heb alleen maar goede ervaringen met 't Pothuus, kan eigenlijk geen negatief ding bedenken. De service is er top, de mensen die er werken hebben verstand van zaken en staan altijd klaar om je van dienst te zien, hoe klein of groot de vraag ook is. Ik ben erg tevreden en raad 't Pothuus bij iedereen aan, ook als je geen bril of lenzen nodig hebt... ;-p. Bij 't Pothuus zijn ze erg laagdrempelig en loop je makkelijk naar binnen, een erg prettig en kundig bedrijf.
Zeer deskundig, mooie collectie monturen!
Zie boven
Klantvriendelijk
Goede voorlichting; neemt ruim de tijd; geeft kritisch weerwoord om klant te behoeden voor verkeerde keuze.
Zeer prettig.
Goede service en vriendelijke behandeling
Binnen gelopen vanwege klachten wazig zien. Direct geholpen met ogentest en vervolg afgesproken om klachten te monitoren. Antwoord op vragen gekregen.
Goede service en klantvriendelijk
Al kom je tien keer terug, altijd keurig en correct geholpen.
Een fijne professionele en persoonlijke benadering.
Prima!
Ik word altijd goed geholpen en ze zijn altijd bereid om je te helpen en met je mee te denken.