Topservice & klantvriendelijkheid
goed, al jarenlang
Denkt goed mee en geeft advies , welke bril het beste staat en past!
Vriendelijk, professioneel en de beste service. Al jaren lanfg vaste klant.
Eerlijk advies, afspraken en levertijd zijn zoals besproken, goed en ruime keuze. Deskundig....
Hij neemt de tijd voor je en denkt mee.
Na het maken van de telefonische afspraak werd ik vriendelijk en goed geholpen bij zowel de testen als het uitzoeken van een montuur. Na enkele tijd werd ik nog gebeld of er nog problemen waren, die waren er niet!
Altijd bereid tot hulp en goed in advies verstand van zaken.
Goede service, laagdrempelig contact en professioneel advies
Snelle en correcte levering. Aardige mensen. Gewoon uitstekende winkel waar we graag komen
Goed en prettig Geholpen
Al jaren klant, meerdere brillen zijn door hen aan mij geleverd. Nemen ruimschoots de tijd voor je, professioneel personeel en de service is meer dan uitstekend. Ook de keuze aan brilmonturen is ruim, heel divers en bij de tijd.
Deskundig Zakelijk Prettig
Je wordt goed en deskundig geholpen Zelfs naar een tijdje wordt je gebeld of de nieuwe bril naar wens is
Ondanks dat ik in 's-Hertogenbosch woon en niet meer zoals voorheen elke week in Grave kom, blijf ik speciaal naar Grave komen voor mijn bril. Zeer goede opticien, goede adviezen.
Erg prettige en ontspannen zaak. Men is vriendelijk, eerlijk en niet opdringerig. Ook maakt het niet uit hoeveel tijd het meten en uitzoeken van een bril kost, je kunt alle tijd nemen voor een beslissing. Zelf was ik na lenzen opzoek naar een nieuwe bril en ben hier prima voor geholpen en super blij met de gekozen bril en glazen. Eindelijk kan ik weer alles zien en lezen, zonder naar een extra bril te moeten grijpen. Enige minpunt is dat ze niet de goedkoop zijn, maar met een bril doe je natuurlijk ook jaren (dus per jaar valt het mee).
Top service en fijn geholpen
Het oogonderzoek was uitgebreid en zorgvuldig. Daarna kwam het uitzoeken van de gewenste brillen en dat was, mede door de adviezen en eerlijke mening van de opticien, echt leuk. Ik ben met heel mooie brillen en een scherp zicht zeer tevreden vertrokken. Na een paar weken kwam een telefonisch na-gesprek. Ik kon wegens griep niet zelf komen maar dat gaat nog gebeuren.
De aanschaf van mijn nieuwe bril werd op professionele wijze ´begeleid´. Zeer tevreden dus.
Had in een eerdere situatie veel moeite met multifocale bril. ging deze keer heel goed en was snel gewend
Nadat ik uit Grave verhuisd was, ben ik bij meerdere opticiens geweest, maar ik kon geen lenzen vinden die even prettig waren in draagcomfort als bij Optiek Pothuus. Controles zijn altijd netjes op tijd en zorgvuldig. Omdat ik verder weg woon, worden de lenzen regelmatig opgestuurd.
zie boven
Ondertussen al 3 brillen gekocht naar volle tevredenheid, veel keus in mooie modellen
goed en eerlijk advies.