Ik ben heel erg goed geholpen door de optometrist Nova Markanan. Heel behulpzaam, luistert goed en adviseert. Hij is heel deskundig.
Super geholpen goeie service
Ik vind het belangrijk dat mijn ervaringen goed ontvangen worden. Voor de oogmeting ben je 100 procent afhankelijk van de deskundigheid van de persoon die je helpt. En wat de keuze van het montuur betreft is het meer een kwestie van advies. Zowel meting als advisering hebben ervoor gezorgd dat ik nog beter zie. Daar ben ik zeer tevreden over, alsmede over de service die erop volgt als er iets mee is.
Wij zijn al heeeel lang klant bij v d Vecht en nog altijd tevreden
aankoop van een nieuwe varifocale bril
Goed geholpen met een oogmeting en het uitzoeken van een nieuwe bril.
zie bovenstaand
Veel aandacht voor een vakkundige meting en daarna goed advies over de totale bril. Alle ruimte voor persoonlijk advies bij kiezen van het montuur.
Zoals altijd keurig geholpen.
men neemt de tijd, wordt vakkundig geholpen en bij afstellen kan je gewoon weer even langskomen,
Heel klantvriendelijk
Al jaren klant en kom er altijd terug. Service is altijd goed en voelt altijd vertrouwd als ik geholpen wordt!
Ga zo door
Ik vind dat je bij deze goede, mooie optiek best wel op een nummer bent en totaal niet als klant. Je betaald behoorlijk voor wat je aanschaft wat ook goed is, maar je koopt hier geen brood, dat vind ik persoonlijk heel erg jammer. Als je door een de opticien bent opgemeten, kennen ze je niet eens meer, ookal ben je een paar dagen van te voren door dezelfde opticien geholpen, weten ze dat niet eens meer. Tevens overal een afspraak voor maken, vind ik niet zo flexibel en klantgericht
Goed geholpen en meting uit gebreid gedaan. Echter toen de bril klaar was waren de glazen niet goed het lezen gaf een probleem. De laatste generatie glazen waren toegepast deze zijn, bleek achteraf voor mij minder geschikt. Zonder problemen nieuwe glazen besteld (oude generatie) ziet alles perfect , gevat in een mooi montuur is er weer een tevreden klant.
Nauwkeurig en gewoon altijd alle tijd om je te helpen.
Zou het niet weten
Nvt
bovenstaande zegt genoeg vind ik en mocht het nodig zijn dan kom ik weer graag.
Je wordt serieus genomen en ze tonen interesse als je iets hebt, als je klachten hebt proberen ze erachter te komen wat het is en zoeken ze naar een oplossing. Goede klantenservice.
Je wordt altijd prima geholpen en prima service!