n.v.t.
Medewerkers komen zeer vriendelijk en deskundig over, nemen de tijd voor je en geven advies zonder opdringerig te zijn. Extra service zoals onderhoud van de bril (vervanging onderdelen, schoonmaak) is ook erg prettig.
hele goede service mag ook wel want de prijzen zijn ook niet mis
Bedankt voor de geweldige service!
Ga vooral zo door!
Prima service, goede informatie, prettig geholpen!
Geen.
Heel deskundig, vriendelijk en doen heel erg hun best om je probleem snel op te lossen.
Misschien wat meer lucratieve akties.
Je ziet het na aanschaf van een nieuwe bril weer helemaal zitten.
Bij zowel het uitzoeken van een nieuwe "gewone" bril als zonnebril goed geholpen. Klasse wat betreft geduld hebben en enthousiast blijven in het adviseren en steeds blijven zoeken naar een passend montuur. Net zo lang tot het naar tevredenheid was! Top
Eens per twee maanden promotionele acties per mail
Vriendelijk en goed geholpen
misschien een betere prijs/ prijs-kwaliteit verhouding. we hebben niet veel geld thuis en hebben hiervoor voor een goedkoper model gekozen die incl. glazen als nog tussen 200-300 euro uit kwam. toch hoor ik hem regelmatig kraken en dat is jammer.
Beste Charlotte, Bedankt voor je "verbeterpunt", we zullen het meenemen voor de toekomst. Mocht het kraken van het montuur blijven , nodigen we je graag uit in de winkel om te kijken of we het kunnen oplossen. Waarschijnlijk komt het doordat er kunststof glazen in een kunststof montuur zitten, met een paar weken is dit waarschijnlijk van zelf opgelost. Zo niet gewoon binnenstappen. met vriendelijke groet, Optiek van de Vecht
Wij komen en kopen sinds wij in Houten wonen bij optiek Van de Vecht, die in het zelfde jaar opende. Uitstekend professioneel en vriendelijk personeel en idem goed advies; Altijd klaar om een bril bij te stellen, een neusvleugel te vervangen of indien relevant een tussentijdse oogmeting te doen. Een breed assortiment trendy en tijdloze monturen waarmee je, zo je wilt, je persoonlijkheid kan accentueren.
klantvriendelijk en professionele medewerkers