Op dit moment niet
altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en goed advies gekregen. Goede en uitvoerige uitleg bij keuzes over de verschillende mogelijkheden. Altijd het gevoel dat er aandacht en tijd voor je is.
geen
?
De klant wordt goed geholpen, waarbij de tijd wordt genomen om aan de wensen vd klant te voldoen. Er wordt snel gehandeld en teruggekoppeld wanneer een bril oid binnen is.
Onderstaande is geen tip, meer een compliment! Ook brillen zijn modegevoelig en worden qua montuur nu nog minimalistischer. Ik vind het echt goede service dat er modellen van voorgaande collecties worden bewaard en mocht daar niets tussen zitten, dan kan er ter plekken met professioneel advies via internet ook altijd worden gekeken naar een montuur die bij degene past. Echt geweldige service voor mensen zoals ik, die een bril zoeken die laat zien wie je bent.
deskundig, vriendelijk en professioneel
Geen
Goed assortiment, direct geholpen, en zelfs gezorgd dat mijn nieuewe bril met spoed klaar was. zeer goed
Geen
Niets
Er wordt zeker de tijd voor je genomen, er wordt erg meegedacht met uitzoeken bril, niet bij de eerste erbij laten zitten er zeker voor gaan en verschillende brillen laten zien.
Uit het zakje met 4 brillen ontbrak er 1, de ontbrekende bril stond op mijn iPhone maar was niet meer terug te vinden in de winkel. kan het zo zijn dat ik een keus heb gemaakt uit de serie van iemand anders? Dat schoot mij pas bij thuiskomst te binnen. 3 ervan leken op mijn keus.
Beste mevrouw Nicolay, Bedankt voor het invullen van de vragenlijst. Wij leggen de brillen op naam apart hierdoor is het bijna onmogelijk dat u de brillen van iemand anders heeft bekeken. Nogmaals dank voor het mooie cijfer. Heel veel plezier met uw bril. met vriendelijke groet, Ferran Optiek van de Vecht
nvt. Ditmaal ware de brillenglazen wat vertraagd maar dat zie ik niet als iets wat verbeterd kan worden. Soms is dat nou eenmaal het geval.
Complimenten en kom hier zeker terug. Heel erg goed geholpen!
Heel tevreden met de bediening, en het geduld bij het uitzoeken van het montuur en het uiteindelijke resultaat. Erg blij met m'n nieuwe bril.
Gedegen onderzoek gedaan en mij als iemand die al heel lang een bril draagt eerst door gestuurd naar een oogarts. Na een staaroperatie ook de tijd aan gehouden die er voor staat om een oogmeting te doen. Had ook trouwens niets anders verwacht nu en in de toekomst.
andere koffie schenken
Ik ben goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Erg vriendelijk en professioneel personeel.
Geen verbeterpunten, maar mag van mij persoonlijk wel wat aanbiedingen bieden . Prijzen zijn bij v.d Vecht zeer hoog.